Seranovi

koliko sam ja skapirao njemu su prve 2 epizode prijavljene (on je pronasao i kontaktirao tog lika i videcemo sta ce da bude...) a sve ostale su mu tu ali su u privatnom rezimu da ne bi i njih uklonili. je l tako?

Ha ha izbrišu seriju i izrode se novi likovi ovdje da zajedno patite :D

Ma samo kucajte Seranovi online sa prevodom...

..i ko je ono od vas skidao epizode u slučaju da se ovo desi? Svaka mu čast :D mislim Lazar..

Ako misliš da sam se registrovao da zajedno "patim", nisam.
Tražio sam negdje drugo epizode i izbije mi ovaj forum vidim česti ste i regam se.
Prijavio sam se da vidim ima li neko alternativu :p

Ja sam ovu temu pronasao odavno cak sam se i registrovao zbog nje pre nesto vise od mesec dana ali nikako nisam imao hrabrosti da se ukljucim u diskusiju dok se ovo nije desilo.Nego je l' zna neko od vas gde imaju 146. i 147. da se download ili nesto.

ozdrav,

Uspeo sam da stupim u kontakt, pise sledece:
_________________________________________________________________________________________________

Salines TV (Tuzla) je od 1. jula 2014. godine postao YouTube agregator koji upravlja i koristi sistem za potvrdu autorskih prava (youtube content verification system), kao i Content ID.
Imagina International Sales ovlastila nas je da uklonimo sve kopije serije Seranovi jer ih oni (Imagina) počinju emitovati na svom oficijelnom kanalu s titlovima za sve zemlje koje su emitovale ovu seriju. Osim ove naći će se i sve ostale TV serije i kvizovi koji su vlasništvo produkcije "Teleglobo". Naravno sve to će biti u punoj kvaliteti 480p i bez znaka (originalni snimak iz produkcije)

Ukoliko Vam odgovara ja mogu povući tužbe protiv Vas da vam kanal dobije dobru reputaciju a vas molim da u narednih 10 dana sami izbrištete sve epizode, osim ukoliko nemate potrebna prava za prikvazivanje iste

Marko Kon
_________________________________________________________________________________________________

Pisite slobodno, hteo bih da cujem vase misljenje o svemu ovome.

Sve najbolje!
Ovo ninjina poruka.

- - - - - - - - - -

A ovo je druga:
Evo kako izleda prijava:

Copyright Counter-Notification
Before Submission
To submit a copyright counter-notification, you must be certain that you have the legal right to post the video to YouTube.
By submitting a counter-notification, you consent to disclosing the information provided below, including your name, address and phone number, to the claimant.
A counter-notification is a legal notification to YouTube that the claimant has made a mistake or misidentified your content. To prevent your content from being reinstated to YouTube, the claimant must sue you. If you are not prepared to face the claimant in court, you should not proceed with a counter-notification. If there is any part of this process that is unclear to you, please consult with a lawyer.
Video Selected for Counter-Notification

Video: Seranovi - 2 epizoda (Savršen otac)
Video IDl7caJOMNxd4
Length:1:15:50
Description: Realizaciju epizode pomogla korisnica "tijana96". :)
Claimant: Salines TV
Representative: Marko Kon (nemojte da mesate nije ovaj nas Marko Kon)
Claimant Email: ZA SADA NECU OBJAVLJIVATI EMAIL ADRESU, NITI BRISATI SNIMKE DOK SE SVE NE PROVERI. KONTAKTIRACU OSTALE PROVERENE KANALE DA VIDIM STA SE DESAVA.
Work allegedly infringed Video not from YouTube: "Seranovi"
Eligible Videos

Video
Video IDO_2OXfsD6t0
Length
Description
Claimant: Disney
Claimant Email: Disney-ev predstavnik za YouTube
Work allegedly infringed Movie "The Lone Ranger"
Ovo iznad je orginalna prijava, stim sto sam izbrisao email adresu.

Ovaj film sam postavio namerno prosle godine da viidm sta bi se desilo:
Nakon objavljivanja filma, sat vremena posle toga dobio sa priavu od Disney-a da film nije legalan i naravno restikciju za kanal.

YouTube koliko sam upucen svaki snimak koji se postavi na stanicu rucno pregleda.
U bazi podataka ima listu autora, te kada naidje na nesta sto nije dozvoljeno za kacanje, obavestava autore, te oni u saradnji sa njima brisu snimak i taj korisnik dobija opomenu.

Video: Seranovi - 1 epizoda (Uzese se)
Video: IDqQl8Grgu3qs
Length: 1:14:31
Description: Podsetite se na dobre stare House zvuke (Good old sounds of House) https://www.youtube.com/playlist?list=PL800FCC776B6AB4BF&feature=mh_lolz Evo kompletne Playlist-e, da biste lakse mogli da pratite seriju https://www.youtube.com/playlist?list=PLAA498C34BC5F414D&feature=plcp
Claimant: Salines TV
Representative: Marko Kon (nemojte da mesate nije ovaj nas Marko Kon)
Claimant EmaiL: ZA SADA NECU OBJAVLJIVATI EMAIL ADRESU, NITI BRISATI SNIMKE DOK SE SVE NE PROVERI. KONTAKTIRACU OSTALE PROVERENE KANALE DA VIDIM STA SE DESAVA.
Work allegedly infringed Video not from YouTube: "Seranovi"
Please note: If any portion of the claimant's material is used in your video, please review the information regarding fair use available here before proceeding. If you have further questions, we suggest you consult with a lawyer.
I have read the above statement.

Cisto sumnjam da je ista od onog iz mail-a tacno.

Serija se prestala emitovati jos davne 2008 godine. Ovo ostalo i ako se vrti to su samo reprize.
Postoji jos dosta TV-a u svetu koje su prikazivale ovu seriju, valjda bi neko do sada tuzio ili kako vec da mu je u interesu.

Npr. Znam za Simsonove, da niko cak ni sa autorskim pravima (ako je lud da ih kupi za 500 epizoda, a da nema TV-u) nesme da kaca na YouTube!

Ja sam negde 2011 skidao seriju i imam od 32 do 70 ep. narezano na DVD. Tad sam skidao sa warreza, sad mozda ima nesto na torentu ali cisto sumnjam.. pOzdrav za nove clanove! Ma Seranovi su zakon, a ovaj sto napravio sranje ninji990, pa covek morao da steka seriju je jedno veliko govedo.

Ja sam negde 2011 skidao seriju i imam od 32 do 70 ep. narezano na DVD. Tad sam skidao sa warreza, sad mozda ima nesto na torentu ali cisto sumnjam.. pOzdrav za nove clanove! Ma Seranovi su zakon, a ovaj sto napravio sranje ninji990, pa covek morao da steka seriju je jedno veliko govedo.

Ninja je kralj, ne razumijem sta sad ovaj hoce evo sat vremena trazim tog frajera ssto ga je prijavio. Nigdje ni jedne epizode seranova da se poklapaju sa ninji-im ne razumijem bgte.

Salinjo je l' znas gde ima 146. i 147. epizoda samo one mi ostale greota da ne odgledam xD

Jao brate mogu sutra da pogledam na netu detaljnije jer mi je sad internet slab. Ja nemam u kolekciji, probaj na filmoviziji i tome slicno... A ako hoces da skidas probaj da trazis na torentu , mada cisto sumnjam.. Ja sam probao pre par meseci da skinem prve 30 ep. sa torrenta, a ono nije htelo, mozda sad i nesto hoce.

Nema me 2 dana na forumu i vidim puno postova i čak 3 nova člana :super:
Možda je i dobro za mene što su obrisane epizode, pre 10 dana sam završio sa serijom i počeo opet, pogledao samo 5-6 epizoda..
Ovo će mi dobro doći da zaboravim malo... sad da se nadam da će u skorije vreme pustiti negde na tvu :D

za avatar je odgovorio sale :D

ne mogu da verujem staaaa se desava, kakav slepac,kreten,debil,moron je taj lik sto ga je tuzio....
seriju skoro niko ne emituje samo oni kojima je stalo i koji je obozavaju je i dalje gledaju, a jedino mesto na kome mogu sve epizode da gledaju i spanci i srbi i francuzi i svi ostali koji prate seriju je ninjin kanal, sad samo mozemo pojedinacno da skidamo i da se napinjemo da trazimo ukoliko se situacija ne resi i ninja ne vrati epizode bez straha da ce sve da mu obrisu, ma da privatni rezim nam isto dodje kao i da ih nema, samo sto dok su u privatnom rezimu nadamo se da ce da ih vrati :) sad kad ih nema na yt-u mnogo mi je krivo sto ih jos jednom makar nisam odgledao po ko zna koji put :)

inace pozdrav za sve nove clanove, nastavite da postujete i kad prodje ova situacija da odrzimu temu i seriju zivom jer zasluzuje :)

- - - - - - - - - -

Nema me 2 dana na forumu i vidim puno postova i čak 3 nova člana :super:
Možda je i dobro za mene što su obrisane epizode, pre 10 dana sam završio sa serijom i počeo opet, pogledao samo 5-6 epizoda..
Ovo će mi dobro doći da zaboravim malo... sad da se nadam da će u skorije vreme pustiti negde na tvu :D

tebi da, :D ja sam ti reko da sam planirao polako da pocnem jednu po jednu da gledam dok se ne navucem i posle po 4 5 dnevno kao nekada :D

Svi rade linkovi, evo ja sebi planiram skinuti sve epizode, pronasao sam stranicu na kojoj imaju prevodi , osim zadnjih 15epizoda ..
dobro to cu izgurati nekako naucit cu do tad :D
samo mi je problem svaki video po 700MB a DVD ima po 4GB maksimalno, pa kontam koliko mi CDova treba ahah

kazi mi molim te kojom brzinom ti skida, koliko ti je ovako inace brz internet i koliko ti treba za 1 epizodu??? :D

Back