Seranovi

Pa ja mislim možda za par godina, pošto prvo treba da je snime pa onda emituju u Španiji pa tek onda kod nas. Ja ću je gledati na netu, snaći ću se nekako sa španskim mada prevod bi bio dobrodošao.

Ako Dijego bude glumio onog glavnog lika vlasnika kafića, a Afrika onu konobaricu, oni se u originalnoj seriji muvaju, auuu neće valjda i ovo dvoje :eek:

Taman dodjoh da postavim vest da Seranovi idu ponovo na Avali, ali vidim da ste me pretekli. Drago mi je da i dalje postoji aktivna zajednica fanova :)

Mada, zanima me koliko su to seranovi popularni (odnosno koliki je odnos ulozena cena/dobijena gledanost) kada se emituju po 5. put u Srbiji (3 puta na Studiju B i sada, 2. put na TV Avala)

199942_1930835356591_1413466969_2281705_3659352_n.jpg

• Podržavam
Reactions: DD
btw je l' video neko da se na happy TV emituje ona serija u kojoj glume Ćoni i Hose Luis? Mislim da se zove Águila Roja.
Radnim danima u 23:00, a repriza 14:00... Anyway... click here

Aaaaaa, nemoj da pričaš!!! Ta serija je ekstra popularna u Španiji, mislim da su čak snimili i film koji se sad prikazuje tamo. Pogledaćemo ;)

Inače, ko voli Tete (Natalia Sanchez), ona glumi u seriji Amar en tiempos revueltos koja se prikazuje na kanalu RTVE, koji mi imamo, (a ko se seća profesorke Adele iz Koraka napred, biće i ona).

Slikica:

1.jpg

Onda dalje Belen Rueda (Lucia) glumi u nekoj novoj seriji na kanalu Antena 3, zove se El Barco, ne znam detalje.

http://www.antena3.com/series/el-barco/

35.jpg

A pogledala sam danas i špansku verziju serije Kafić uzdravlje ili kako se već zvaše, gde glume Antonio Resines (Dijego) i Alexandra Jimenez (Afrika), uglavnom Antonio ne glumi onog glavnog lika pa se tako on i Afrika ne muvaju, čega sam se plašila :mrgreen:

Koji baksuz... ja nemam kablovsku. Ne mogu da verujem da se sve te silne serije tamo puštaju. :lol:
Crveni orao ne mogu da stignem zbog Komšija kojima sam se neviđeno zarazila... :P *_*
Inače, je l' gleda neko od vas sad Seranove na Avali?

Gledamo, ja bih mogo da ih gledam svaki dan, a sad sam u problemu, jer sredom imam predavanja u pola pet, cetvrtkom idem kuci, tako da bukvalno preskocim nedeljno 1 i po epizodu, ali su tu epizode na yt, pa odgledam to sto mi promakne...Nikad nmg da mi dosade

Gde ste, Seranomanijaci? :D Evo i ja da se javim.. Iako gledam po 5, 6. put, uz epizode na Avali se kidam od smeha i uzivam kao da ih prvi put gledam.. Sto i dalje dokazuje da su Seranovi bili i ostali najbolji nad najboljima!! :heart: :)) Vidim da se forum malo stisao.. :( Ne dajte da se ugasimo, ipak smo najjaci ovde! ;) Pozdrav za sve! :heart:

Svi pravi Serano nostalgicari slusaju ovu pesmu i u 2011! Ja sam seranove davno gledao...kada su se jos prvi put prikazivali na Studiju B...Eh...to su bila vremena...1 srednje skole...dodjem iz skole i nmg da docekam dobro poznat termin u 22 i 35... Uvucem se u krevet...bilo je to sat i po uzivanja i opustanja.... ZIVELI SERANOVI! Zbog njih sam zavoleo predivnu zemlju spaniju,zbog njih poceo da sviram gitaru i pisem pesme! Zbog njih sam postao ucenik Instituta Servantes! HVALA IM!

Back