Seranovi

Evo necega: Najgledanija epizoda Seranovih je bila 32. epizoda.. Los puentes de Burundi (Mostovi Burundija)... Gledalo je 8 191 000 ljudi.. :) U njoj, ako se secate, kada Santi odluci da ode u misiju u Burundi.. :) Odma posle nje je 31. epizoda sa 8 175 000 gledalica.. to je epizoda El otro lado de la acera (Druga strana medalje).. To je kada se Raul pravi da je "pesko".. :))

Možda će opet Studio B da emituje Seranove.

Iskreno, mala je verovatnoća za to. Studio B sada emituje "Moje drage komšije", i ukoliko se serija pokaže iole gledanom, a verujem da hoće, Studio B će verovatno ponoviti dosadašnju praksu i repriziraće seriju, kao što je uradio sa "Pakovim svetom" i "Seranovima". Možda se i ne dogodi to, jer, koliko se sećam, "moje drage komšije" imaju manje epizda u poređenju sa Seranovima i Pakovim svetom...

Mada, iskreno, iznenadila me je Avalina odluka da, nakon seranovih, u taj termin ubaci dokumentarnu seriju
Serija "Nostradamusov efekat", rađena u produkciji "Histori" kanala, bavi se detaljnim istraživanjem proročanstava čuvenog francuskog vidovnjaka iz 16. veka Mihaela de Nostradamusa, kao i drugih drevnih spisa.

U 12 epizoda serijala, savremeni naučnici tumače proročanstva u kontekstu novih događaja i tragedija, koje su zadesile svet tokom 20. i 21. veka. Počev od prve epizode, koja govori o antihristu i njegovim sledbenicima, preko delova koji se bave proročanstvima iz Fatime, kodovima apokalipse, Da Vinčijevim vizijama, Hitlerovom zavetu, drevnim hijeroglifima, pa sve do finala o mogućnosti uznesenja i formiranja nove Hristove vojske, današnji istraživači uspeli su da odgonetnu vekovima stare tajne, da dođu do novih teorija, ali i da ponude nekoliko mogućih odgovora na pitanje – da li se smak sveta zaista približava.

TV Avala, od ponedeljka 2. maja, radnim danima u 19:00

Mada, buduci da ima samo dvanaest epizoda, što se mene tiče, kada završe, mogli bi da repriziraju "Mentalistu"

Po meni, definitivno najbolja serija ikada...Mnogo mi je krivo sto vise ne snimaju (to smo odavno ustanovili). Nije mi samo jasno zasto je gledanost tako opala u Spanija??? Sta je bre stim Spancima...

kakop se završavaju seranovi? poseldnje što sam videla je da dijego stoji na mostu : S
Baca se,i kao budi se pored Lusije :D I onda uz pricu shvati da je on sve sanjao,i da je sada prvi dan posle njihovog vencanja,i ono su kao sva deca na okupu,Fiti sa Kandelom,Santi neozenjen,i tako se zavrsava ;)

da li neko zna cuo sam kao nesto da se opet snimaju, ali nece glumeti svi iz serije, i nece natalija? Ja sam se ponovo navuko gledam je po ko zna koji put... Stetea sto su onako bedno zavrsili, jer se ideja cele serije ugusila...

da li neko zna cuo sam kao nesto da se opet snimaju, ali nece glumeti svi iz serije, i nece natalija? Ja sam se ponovo navuko gledam je po ko zna koji put... Stetea sto su onako bedno zavrsili, jer se ideja cele serije ugusila...

Ovo prvi put čujem. Ne verujem da je to tačno jer je još davno rečeno da nastavka serije neće biti.
Možda je to i najbolje. Da je ne bi još više upropastili.

Ovo prvi put čujem. Ne verujem da je to tačno jer je još davno rečeno da nastavka serije neće biti.
Možda je to i najbolje. Da je ne bi još više upropastili.

Ja se ne slazem da je kraj serije los...mislim da su ga na kraju izvukli do maximuma...Pre svega vratili dva velika lika lusiju i markosa...I ako ce opet snimai to je ok jer sada imaju dobru podlogu za nastavak...

Evo i ja da se javim..kao shto je neko od starih forumasa <3 napisao i ja prekledavam forum ali nemam sta puno da pisem..:) ja ocajnicki trazim epizode posle 50-e..:D gledam naravno idalje,ali samo ove epizode do 50-e pa 150000 put..:D mnooogo mi je drago kad vidim komentare nekih od vass..:P :)

Back