Andi014
Primećen član
- Poruka
- 764
Serija je stvarno extra. Gledam je po 2 put i idalje mi je super.
A ova Rakel je .........

A ova Rakel je .........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija je stvarno extra. Gledam je po 2 put i idalje mi je super.
A ova Rakel je .........![]()
Srecna Nova godina svim Serano manijacima! Sve najlepse i najbolje u Novoj 2011, i naravno, zelim da nam puste ponovo seriju.![]()
![]()
Pošto ne vidoh dugme za edit, moram da napišem novu poruku. Ako neko od moderatora vidi ovo, neka spoji ove dve poruke.
Elem, htedoh da Vam javim, da sam odlučio da ponovo pokrenem jedan mini sajt vezan za Seranove, samo ovog puta ima malo i Pakovog Sveta.
Dakle, ukoliko Vas zanima bilo šta vezano za ove dve serije, posetite Seranovi & Pakov Svet portal. Bio bih vam zahvalan da ostavite neki komentar na sajtu, čisto kao moralnu podršku, i da razglasite sajt putem Facebooka ili Twittera.
Uglavnom, neće to biti ne znam ni ja koliko redovno ažurirano, ali kada god naletim na nešto zanimljivo, prvo ću tamo kačiti. Ko prvi vidi tamo, nek okači ovde, ukoliko ja zaboravim.
Toliko od mene.![]()
Vidim da iznad svake vesti tamo ima share dugme, ali sam morala da primetim da nema share za facebook, a ni za twitter...![]()
Pošto ne vidoh dugme za edit, moram da napišem novu poruku. Ako neko od moderatora vidi ovo, neka spoji ove dve poruke.
Elem, htedoh da Vam javim, da sam odlučio da ponovo pokrenem jedan mini sajt vezan za Seranove, samo ovog puta ima malo i Pakovog Sveta.
Dakle, ukoliko Vas zanima bilo šta vezano za ove dve serije, posetite Seranovi & Pakov Svet portal. Bio bih vam zahvalan da ostavite neki komentar na sajtu, čisto kao moralnu podršku, i da razglasite sajt putem Facebooka ili Twittera.
Uglavnom, neće to biti ne znam ni ja koliko redovno ažurirano, ali kada god naletim na nešto zanimljivo, prvo ću tamo kačiti. Ko prvi vidi tamo, nek okači ovde, ukoliko ja zaboravim.
Toliko od mene.![]()