Seranovi

Bas sam danas video prvu epizodu.
Izgleda da su izbacili "Mentalistu", i sad idu "Seranovi".

Sada su čak i u pristupačnijem terminu nego na Studiju B.

Avala mi se sve više i više sviđa kao televizija :)!

Ah! Napokon! Jedva cekam. Tek danas sam videla da ima.. :))))) :klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap: Svidja mi se i termin! Je l' ima samo radnim danima? :)))) :klap::klap::klap::klap: Konacno, valjda ce i tema da ozivi! A ne mesec dana pola strane napisano. :(:(:(
Jedva cekam da ih gledam!! Tako su mi nedostajali!! :kiss::cvet::orkestar:

Ah! Napokon! Jedva cekam. Tek danas sam videla da ima.. :))))) :klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap: Svidja mi se i termin! Je l' ima samo radnim danima? :)))) :klap::klap::klap::klap: Konacno, valjda ce i tema da ozivi! A ne mesec dana pola strane napisano. :(:(:(
Jedva cekam da ih gledam!! Tako su mi nedostajali!! :kiss::cvet::orkestar:

Najgenijalnije od svega je to sto, ako je suditi po programskoj semi sa Avalinog sajta, serija ide SVAKIM DANOM u 19.00
Ima ih i veceras, a bilo ih je i sinoc...

Ako se Avala odluci da emituje svih 147 epizoda, narednu 21 nedelju ih gledamo svaki dan!

Bas htedoh da kazem da pocese opet seranovi...na avali...ali vidim pretekose me... :mrgreen:

Juce sam slucajno naleteo menjajuci kanale...naravno, opet nisam odgledao prvu epizodu, kako je krenulo ne verujem ni da cu je ikada i odgledati... :D

Al' cu barem opet da krenem sa gledanjem ove serije...mogao bih je gledati jos 100x... :D

E, da... guglala ja malo Ramosa.. dobro, malo više.. nebitno.
I naletela na ovu sliku i rekoh da pitam da li je možda ovaj pozadi levo Rober iz Seranovih... Mariano Pena.. užasno mi liči na njega.
tumblrlcgu78ojum1qaakvo.jpg

Poslednja izmena:
Liči, ali i ne baš toliko pa sumnjam da je on.

Bože, kako sam se smejala kao luda neki dan kad je "trojka" bila na času aerobika sa Tete, pa kad je Santi krenuo da skače po onom steperu :hahaha:
Eto zašto volim tu seriju, što se svaki ismejem naglas da me čuju komšije :mrgreen:

Back