Seranovi

Jeste, bila je, sa naglaskom na "bila".
Kao da mi se čini da je taj film izašao ali sad nema šanse da se setim ni kako se zove film ni ništa o njemu.

http://www.imdb.com/title/tt0844286/

The Brothers Bloom (2008)

Braća Blum su najveći prevaranti na svetu. Varaju veoma bogate i ne tako dobre likove. Stiven, stariji brat osmišljava prevare, Blum, mladji, glumi u njima. Ali, to ne može večno trajati. Blum je umoran od takvog života. Želi da izadje iz lanca prevara i napokon vodi normalan život. Stiven ga ubedjuje da urade još jednu, do tada najveću prevaru, a ona se zove Pelenope Stamp i "teška" je 2,5 miliona dolara.

Glumci: Adrien Brody, Zachary Gordon, Dubravko Jovanović, Robbie Coltrane, Rinko Kikuchi, Rachel Weisz, Mark Ruffalo, Maximilian Schell, Ricky Jay, Max Records, Andy Nyman, Noah Segan, Nora Zehetner, Ram Bergman, Craig Johnson, Josif Tatić, Slobodan Čustić, Branka Pujić, Ana Sofrenović, Alek Rodić

;)

haha pa to je decija serija. Ti to poredis sa Seranovima, svasta :roll:.
Hehe,tek sad vidim ovaj post iako je od pre vise od godinu dana xD.
Koliko se secam,tad sam napisao u ovoj temi da mi je bolja serija 'Rebelde',jer su tad u mom okruzenju svi poredili Seranove sa Rebelde,i bio je glavni fazon to koja je bolja i sl.,pa je kao to bio neki tip rivaliteta. :)

Hehe,tek sad vidim ovaj post iako je od pre vise od godinu dana xD.
Koliko se secam,tad sam napisao u ovoj temi da mi je bolja serija 'Rebelde',jer su tad u mom okruzenju svi poredili Seranove sa Rebelde,i bio je glavni fazon to koja je bolja i sl.,pa je kao to bio neki tip rivaliteta. :)

Seranovi i Rebelde se uopste ne mogu porediti!!!
Seranovi je serija o porodici i svakodnevnim problemima sa dosta humora...(i previse):D
Rebelde je vise koncentrisana na probleme koji se bas ne pojavljuju svaki dan... npr. Lohja, izbor izmedju osvete zbog smrti oca i ljubavi. a ima i dosta manje izrazenog humora...
Jedina kojoj sam se smejala do suza bila je Roberta(:worth:), a i njena keva ponekad... :D
Sad idi u Rebelde...!:mrgreen:

Poslednja izmena:
Seranovi i Rebelde se uopste ne mogu porediti!!!
Seranovi je serija o porodici i svakodnevnim problemima sa dosta humora...(i previse):D
Rebelde je vise koncentrisana na probleme koji se bas ne pojavljuju svaki dan... npr. Lohja, izbor izmedju osvete zbog smrti oca i ljubavi. a ima i dosta manje izrazenog humora...
Jedina kojoj sam se smejala do suza bila je Roberta(:worth:), a i njena keva ponekad... :D
Sad idi u Rebelde...!:mrgreen:

Sem apsolutne različitosti u kategorijama, Rebelde i Seranovi dosta se razlikuju po kvalitetu. "Los Serrano" je neprevaziđena tema, i zato uvek kažem da sam opterećen - geopolitikom, političkim naukama, internetom, Evrovizijom i Seranovima.

Jeste, bila je, sa naglaskom na "bila".
Kao da mi se čini da je taj film izašao ali sad nema šanse da se setim ni kako se zove film ni ništa o njemu.

BILA????? :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Ovi od nove godine skidaju vize nemoj da me teras da sedam na avion za Spaniju? :D

JAO PROFESORKA POJEO BIH TE KOLIKO SI SLATKA :zaljubljena::zaljubljena:

Poslednja izmena:

Back