Seranovi

Постоје деца која долазе кући за Божић и постоје други који то раде готово у фебруару! То је случај код Фран Перее који присуствује ових дана снимању нових епизода Серанових у Мадриду. Не, није да је одлучио да се врати у серију која га је лансирала према слави, али глумац / певач учествује повремено. Упркос одвајању на неко време, Фран је показао да одржава веома добре односе са ортацима(колегама). Искористио је паузу за ручак(од снимања) да руча са Алехом Саурасом, а придружиле су им се и птијсзрљице Мариа Бонет(Хелена) и Мариа Хервас(Су)!

Poslednja izmena:
escanear0003oc4.jpg

Ne znam sta sve ovo znači, ali razumem da "Amistad" znači prijateljstvo, pošto sam proučavao brod "Amistad" koji su preuzeli crnci tokom isporučivanja u Ameriku, pa sam morao da znam i šta znači ime broda na španskom (bio je španski brod). Amistad je prijateljestvo.

Ne znam sta sve ovo znači, ali razumem da "Amistad" znači prijateljstvo, pošto sam proučavao brod "Amistad" koji su preuzeli crnci tokom isporučivanja u Ameriku, pa sam morao da znam i šta znači ime broda na španskom (bio je španski brod). Amistad je prijateljestvo.

Чини ми се да сам превела овај већи текст!

Back