Seranovi

Belen kandidat za Oskara 2007.Ipak nije uspela,radilo se o kandidaturi za 80.nagrađivanje Oskara u februaru 2008.,a bila je kandidat za film "The Orphanage"(2007),nekima poznat i sa španskim naslovom "El Orfanato"

Ali ni jednu ni drugu seriju niko ne komentarise iako postoje teme :dontunderstand:. Ja ih ne pratim redovno ali pogledam ih tu i tamo i prilicno su dobre...[/QUOTE]

Potpuno se slazem s tobom. Obe serije mi se svidjaju. :klap: Ne nalazim slicnosti izmedju njih niti sa Seranovima. Seranovi ostaju broj 1 jer uspevaju da kroz teme povezu sve generacije na super duhovit nacin. A i gledala sam ih tri puta, pa su mi usli pod kozu.I druge dve serije su duhovite, ali na drugaciji nacin. Gledacu ih kad god mogu (Paka mogu skoro redovno, ali ne i Komsije - vreme ni ne odgovara).

Ali ni jednu ni drugu seriju niko ne komentarise iako postoje teme :dontunderstand:. Ja ih ne pratim redovno ali pogledam ih tu i tamo i prilicno su dobre...

Potpuno se slazem s tobom. Obe serije mi se svidjaju. :klap: Ne nalazim slicnosti izmedju njih niti sa Seranovima. Seranovi ostaju broj 1 jer uspevaju da kroz teme povezu sve generacije na super duhovit nacin. A i gledala sam ih tri puta, pa su mi usli pod kozu.I druge dve serije su duhovite, ali na drugaciji nacin. Gledacu ih kad god mogu (Paka mogu skoro redovno, ali ne i Komsije - vreme ni ne odgovara).[/QUOTE]

pala reputacija za ovaj koment...potpisujem... :worth:

Back