Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Gotovo je sad, kraj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi..ja sam televizoman od 1961 god...nemam pojma o cemu pričate,,gde vi to gledate..aman pomagajte,ne mogu da spavam...500 strane ejjj,da li je to toliko dobrO??Pozzz

Zar vi niste culi da se vec snimaju nove epizode seranovih?![]()
. Ja ih ne pratim redovno ali pogledam ih tu i tamo i prilicno su dobre...[/QUOTE]
Ne nalazim slicnosti izmedju njih niti sa Seranovima. Seranovi ostaju broj 1 jer uspevaju da kroz teme povezu sve generacije na super duhovit nacin. A i gledala sam ih tri puta, pa su mi usli pod kozu.I druge dve serije su duhovite, ali na drugaciji nacin. Gledacu ih kad god mogu (Paka mogu skoro redovno, ali ne i Komsije - vreme ni ne odgovara).Ali ni jednu ni drugu seriju niko ne komentarise iako postoje teme. Ja ih ne pratim redovno ali pogledam ih tu i tamo i prilicno su dobre...
Ne nalazim slicnosti izmedju njih niti sa Seranovima. Seranovi ostaju broj 1 jer uspevaju da kroz teme povezu sve generacije na super duhovit nacin. A i gledala sam ih tri puta, pa su mi usli pod kozu.I druge dve serije su duhovite, ali na drugaciji nacin. Gledacu ih kad god mogu (Paka mogu skoro redovno, ali ne i Komsije - vreme ni ne odgovara).[/QUOTE]
Mogli bi da razmenjuju Seranovi-Pakov svet i tako u krug![]()

Nikad nisam gledao Pakov Svet, niti cu...
HOCU SERANOVE!!!!!!!!!!!!!!!

e juce mi se svideo pakov svet ona prva ep. koju sam odgledo je bila bzvz ali stvarno nije bilo lose ovo jucer

ja bi to volo![]()
To sam ja vec predlozio negde na temi-Utorak,Sreda,Četvrtak i Petak-Pakov svet(pošto je novi,ima prednost),a Ponedeljak,Subota i Nedelja-Los Serrano...Dosta mi je vise da se smaram svaku noć u ponedeljak...Počinjem sve više da mrzim taj dan,ujutru posao,uvece-nista...msm stvarno...((((:

)cu posetiti temu Pakov svetstvarno je dobar pakov svet i samo za Wapu()cu posetiti temu Pakov svet
![]()

nada(ak se ovako piseMuchas gracias![]()
)stvarno je dobar pakov svet i samo za Wapu()cu posetiti temu Pakov svet
![]()
Muchas gracias![]()
nada(ak se ovako pise)

eo i ja samo zbog tebe poceo tamo da sharam...sjajna je kazem ja![]()