Seranovi

dobra serija toni je naj jaci

tony-soprano.jpg

U februaru opet Serranovi!!!

Серанови не могу да се емитују пре априла никако! Разлог је тај да паков свет има око 105 епизода,а с обзиром да почиње да се емитује од октобра ,треба да прође најмање 5,6 месеци да би се завршила серија. Мислим да је то још једно лажно обећање Студиа Б,на шта смо већ навикли.

Серанови не могу да се емитују пре априла никако! Разлог је тај да паков свет има око 105 епизода,а с обзиром да почиње да се емитује од октобра ,треба да прође најмање 5,6 месеци да би се завршила серија. Мислим да је то још једно лажно обећање Студиа Б,на шта смо већ навикли.
Sad cu ih zovem bice svasta:D:D:per:

E pa, nije tako. Serija ima 86 epizoda (bar tako kaze Jugoslav Pantelic).
S druge strane, zaista volim Seranove i gledala sam ih 3 puta, ali da ih i 4. put repriziraju u 2 godine - stvarno je preterivanje! Treba da sacekaju da se publika malo zazeli, pa onda opet.

hahahaha znam najacaje ja sam peskir lol neznam sta cu danas gledati ali Rastko je u pravu chili cips je najj uz seranove lol koristim recept nadam se da ce pustati ponovo.......

Ja sam za moju omiljenu 138.kupio onaj cili cips za svetsko prvenstvo,sladoled,Pringle,onda onaj Mexicorn......:cool:

Hvala na slušanju recepta-isplatiće se!;)

I za 107.,kad Lusija umire,a Raul je pile,sam se nabudžio!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

E,se sećate pileta!

Back