Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da je 20. epizoda - Sodoma i Gomera..
Ako je tacno, pitanje je: Kako se zvala Markosova sefica u Londonu?![]()
1. To znas napamet ili moras da pogledas? Ako je ovo prvo, onda
2. Nemam pojma![]()
Lin!(Lynn)
Kako se zvala majka Raulovog sina Adriana?
...hehe...Znala sam kako se zove epizoda, ali nisam znala broj...
![]()
Maria!!!
U kojoj epizodi Tete stavlja pirsing?
Odgovorite!
Ostarilo se...Nemam pojma, ja zaboravila i da ga je staavila![]()
Baka Wapa . . .Da znas da nisi daleko od istine![]()
Pre svega, nekoliko stranica ranije sam obecao screenshotove iz filma Calentito, ali ne mogu da nadjem film, pa se izvinjavam zbog toga sto se to oteglo...
Druga stvar:
Seranovi imaju 147 epizoda? Ja sam bio ubedjen u to, medjutim prema sajtu IMDB, ispada da postoje 153 epizode (kada se saberu epizode svih sezona)?
Citat sa imdb stranice:
Episode list for
"Los Serrano" (2003) More at IMDbPro »
advertisement
View by:
Episodes: All (153)
Ili imdb mozda samo meni prikazuje tu djavolju brojku?
Mada vidim da u drugoj sezoni postoji 5 epizoda koje uopste nemaju ime, i poslednja epizoda sezone je neki 'serano' specijal, i to tacno dodje tih 6 epizoda razmimoilazenja... Da li je to to ili ne, ko bi mogao da pojasni?
Gled'o sam danas film u kom glumi Lusija tj. Belen Rueda... Film se zove Orfanato....![]()
Dje si gledao film.na televizor ili si skinuo sa interneta.
Jel ti se svideo? I ja sam ga nedavno odgledala i genijalan mi je, nije klasican horor (mada je ona scena sa pregazenom babom da se smrznes), ali je bas spooky nekako![]()
Nakon duzeg vremena, obecane slike iz filma EL CALENTITO i Nuria González tj. Kandela u ulozi zene slobodnih shvatanja...
Scena BJ-a (prva slika) traje nekoliko sekundi, tako da je ovo najbolje hvatanje.
Sa slici u sredini u drugom redu su zajedno Veronica Sanchez i Nuria.
Ako vam se svidja, mogla bi neka reputacija da padne
![]()