Seranovi

Ko je davalac BJ-ja? Kandela? :zper:

Ček da vidim kako se daju te reputacije :think:
Edit: jel primilo?

Da, ni manje ni vise nego ona :D
Inace, Spanska kinematografija je poput nase... Mislim da ne mogu da se upare dva glumca koji bar jednom nisu imali neki zajednicki projekat... :)

Inace, evo jos malo o Nuriji:
http://www.quemedices.es/noticias_famosos/nuria_gonzalez_11_preguntas

Deset pitanja na koje ona odgovara, a uz svako pitanjce ima i slika... Pa koga mrzi da se zanima sa spanskim, nek' gleda slike :)

Evo i mene! Vratila sam se s mora, super provela, "napunila baterije" i sad mogu da pricam o cemu god hocete - Seranovi, Pakovi... Ma, sta god hocete!
Usput, kad ono bese pocinje Pakov svet - od septembra ili oktobra?
I moram da kazem - bas mi je drago da je ovde i dalje zivo...
I jos nesto: izgleda da sam nesto propustila pa ne kapiram - sta je to reputaciona moc i kako se stice? Kad je to uopste spomenuto ovde? Odem na more, a kad se vratim ne mogu vise da se snadjem...

Poslednja izmena:
Pocinje od Septembra Pakov Svet Najbolje je da ga neko snimi kao Seranovi posle ga stavi za download kao odje http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=15&t=4741&start=10.Ja nazalost nemam Studio B inace bi snimao.

Nije to bas toliko naivan zadatak. Pre svega, neko treba da poseduje TV karticu, i iole pristojan prijem Studija B... Posle treba da izdvoji vremena da obradi snimljeni materijal (da izbaci reklame i sl., ali to je opcionalno) a tek onda da uploaduje to. "Pakov svet" ima 107 epizoda, a jedna epizoda traje kao jedan film... Pa sad gledaj, to je kao da neko uploaduje 107 filmova + mora SVAKI DAN da snima epizode + ukoliko zeli da obradi to = dosta vremena.

Tako da, ukoliko se neko uopste odluci na taj poduhvat MORAMO biti zahvalni ma koliko epizoda uploadovao.

Ne,nego neka otvori google translate. :)

Ovo ovde je jedna takodje pristojna alternativa: http://translation2.paralink.com/

Evo i mene! Vratila sam se s mora, super provela, "napunila baterije" i sad mogu da pricam o cemu god hocete - Seranovi, Pakovi... Ma, sta god hocete!
Usput, kad ono bese pocinje Pakov svet - od septembra ili oktobra?
I moram da kazem - bas mi je drago da je ovde i dalje zivo...
I jos nesto: izgleda da sam nesto propustila pa ne kapiram - sta je to reputaciona moc i kako se stice? Kad je to uopste spomenuto ovde? Odem na more, a kad se vratim ne mogu vise da se snadjem...

Drago mi je, to jest, nama, da si opet sa nama :D
Reputaciona moc je u stvari reputacija (uh, al sam ga objasnio :D). Ukoliko napises neku poruku, koju neko, iz nekog razloga, smatra korisnom, mozeti dodeliti reputaciju, sto mu dodje otprilike kao neka preporuka... Kolicina reputacije srazmerna je broju "korisnih" poruka = sto je veca reputacija, znaci da imas vise "korisnih" poruka... To je nesto poput "zahvalnica" na nekim drugim forumima (ako si kojim slucajem videla), a neki forumi imaju i jedno i drugo. Do nedavno nisam ni ja primecivao ovu opciju na Krstarici.

Reputaciona moc je u stvari reputacija (uh, al sam ga objasnio :D). Ukoliko napises neku poruku, koju neko, iz nekog razloga, smatra korisnom, mozeti dodeliti reputaciju, sto mu dodje otprilike kao neka preporuka... Kolicina reputacije srazmerna je broju "korisnih" poruka = sto je veca reputacija, znaci da imas vise "korisnih" poruka... To je nesto poput "zahvalnica" na nekim drugim forumima (ako si kojim slucajem videla), a neki forumi imaju i jedno i drugo. Do nedavno nisam ni ja primecivao ovu opciju na Krstarici.[/QUOTE]

Hvala na objasnjenju, ali opet tu nesto nije u redu... Moja reputaciona moc je ista kao i Wappina! :dontunderstand: Lepo, ali ja mislim da je ona dala ubedljivo najvise korisnih poruka svima nama, pa bi reputaciona moc trebalo da joj bude bar 222, a ne 2.

Reputaciona moc je u stvari reputacija (uh, al sam ga objasnio :D). Ukoliko napises neku poruku, koju neko, iz nekog razloga, smatra korisnom, mozeti dodeliti reputaciju, sto mu dodje otprilike kao neka preporuka... Kolicina reputacije srazmerna je broju "korisnih" poruka = sto je veca reputacija, znaci da imas vise "korisnih" poruka... To je nesto poput "zahvalnica" na nekim drugim forumima (ako si kojim slucajem videla), a neki forumi imaju i jedno i drugo. Do nedavno nisam ni ja primecivao ovu opciju na Krstarici.

Hvala na objasnjenju, ali opet tu nesto nije u redu... Moja reputaciona moc je ista kao i Wappina! :dontunderstand: Lepo, ali ja mislim da je ona dala ubedljivo najvise korisnih poruka svima nama, pa bi reputaciona moc trebalo da joj bude bar 222, a ne 2.[/QUOTE]

imas manje postova od mene a vecu reputaciju:D:D:D mene nesto ne gotive na drugim podforumima :D:D:D

Ne,nego neka otvori google translate. :)

Čuveni google translate :zcepanje: Ali bolje išta nego ništa.

Hvala na objasnjenju, ali opet tu nesto nije u redu... Moja reputaciona moc je ista kao i Wappina! :dontunderstand: Lepo, ali ja mislim da je ona dala ubedljivo najvise korisnih poruka svima nama, pa bi reputaciona moc trebalo da joj bude bar 222, a ne 2.

Prvo, hvala ti spageto (i dobrodošla nam natrag :cmok:) ali ja ne mislim da bi trebalo da imam reputaciju 500 ni 100. Ipak, nije mi jasno kako se one broje. Pre neki dan sam otvorila svoj profil i tamo je bilo šest sedam komentara od ljudi koji su mi dali reputaciju, ali mi je reputacija trenutno 2. A kad sam je dala The One Who, čini mi se da se njemu povećala sa dva na tri. Ne bunim se ja zato što hoću više reputacija, nego mi nije jasno kako to funkcioniše.

P.S. Jekana raaaaaastura, ima sedam reputacija WOW

Poslednja izmena:
spageta:

Nismo se razumeli.

Da bi dobila reputaciju, tj. reputation point (ne znam kako adekvatno da prevedem na srpski) neko mora da ti ga da. U tom smislu sam mislio da ako imas veci broj poruka, veca je verovatnoca da ces imati vise reputacije, uslovno receno. Naravno, ovo nije pravilo. Moze se desiti da i neko sa 50 poruka ima vise rp od svih nas itd...

U svakom slucaju, nije to toliko bitno, da bismo mi toliko razglabali o tome. Imao, nemao isto ti se hvata...

Čuveni google translate :zcepanje: Ali bolje išta nego ništa.

Prvo, hvala ti spageto (i dobrodošla nam natrag :cmok:) ali ja ne mislim da bi trebalo da imam reputaciju 500 ni 100. Ipak, nije mi jasno kako se one broje. Pre neki dan sam otvorila svoj profil i tamo je bilo šest sedam komentara od ljudi koji su mi dali reputaciju, ali mi je reputacija trenutno 2. A kad sam je dala The One Who, čini mi se da se njemu povećala sa dva na tri. Ne bunim se ja zato što hoću više reputacija, nego mi nije jasno kako to funkcioniše.

P.S. Jekana raaaaaastura, ima sedam reputacija WOW

To sam primetio, ali recimo na stranici poslednja primljena reputacija, imam samo dva komentara od funny! i matt757...

Tako da, bolje da mi to batalimo... I da se vratimo na "Seranove"

Poslednja izmena:
Nije to bas toliko naivan zadatak. Pre svega, neko treba da poseduje TV karticu, i iole pristojan prijem Studija B... Posle treba da izdvoji vremena da obradi snimljeni materijal (da izbaci reklame i sl., ali to je opcionalno) a tek onda da uploaduje to. "Pakov svet" ima 107 epizoda, a jedna epizoda traje kao jedan film... Pa sad gledaj, to je kao da neko uploaduje 107 filmova + mora SVAKI DAN da snima epizode + ukoliko zeli da obradi to = dosta vremena.

Tako da, ukoliko se neko uopste odluci na taj poduhvat MORAMO biti zahvalni ma koliko epizoda uploadovao.

Ovo ovde je jedna takodje pristojna alternativa: http://translation2.paralink.com/

Meni su reklame cool i volim da ih gledam na DVD-u,meni dajte u paketu s reklamama,osećam se više kao kad gledam prave Serranowe ili Pakow swet...

Ja sam još odavno predložio snimanje finskih i srpskih:"Los Serrano"...Ipak,više sam se trudio oko srpskih...

Dobro,slažem se da je Nena Arnerić malo starija,ali možda bi i mogla da bude Lucija...Možda i ne!

Za sad postoje španska,portugalska,italijanska i češka verzija!

Los Serrano

If LOS SERRANO WILL CONTINUE PRODUCTION:

-War in Iraq will be stopped
-Osama Bin Laden will be arrested and Afghan war will be stopped
-North Korea will stop nuclear testings
-Dog fights and violence on animals will be stopped forever,and ever,and ever
-There will no be Third World War,until production of Los Serrano will not be stopped
-No more hunger in the world
-Gertude Baines will make new living record,she will die in 2018,at age of 124 and will make new world's record(today recorder was 122 year old french woman,who died in 1997).
-Serbia,Croatia,Iceland,Montenegro and Bosnia and Herzegovina will join EU on the same date when Los Serrano will continue production,but a year later.
-There will no be more fascism,nazism,hatred...
-No more conflicts and wars,people will learn that laughing is much better and violence-with the comedy,like Los Serrano(not like,just with LOS SERRANO,WE WANT 1000 MORE EPISODES!!!)
-When Arthur Abraham retire on February 13 2026 with 83 wins and no looses,what makes him best boxer who ever lived.
-Michael Jackson's spokeperson will say that it was a joke that he died,but that no one except him and Michael didn't knew that-so his children and family didn't also.He "died" on June 25 2009,then went to his spokeperson's home in Frye Island.On July 7 2009 fake body was buried,Michael Jackson's clone who died during cloning.On January 8 2010 Michael will officialy return in his private airplane iwth saluting his fans.(I will love if this is true:sad2:)
-Swine flu will be stopped.
-Stormfront will be banned.
-Kosovo will be part of Serbia,again!(:lol:)
-No more terrorist attacks
-Joseph Paul Franklin will be executed in the gas chamber.

Dragan Jovanovic za Fitija je genijalan izbor!!!

A za Dijega, ne znam bas - Mima Karadzic mi jednostavno ne lezi... Mora da bude malkice debeljuskast :)

A kad bi Ana Mihajlovska znala da glumi, bilo bi genijalno :)

Ja sam još odavno predložio snimanje finskih i srpskih:"Los Serrano"...Ipak,više sam se trudio oko srpskih...

Dobro,slažem se da je Nena Arnerić malo starija,ali možda bi i mogla da bude Lucija...Možda i ne!

Za sad postoje španska,portugalska,italijanska i češka verzija!

Los Serrano

If LOS SERRANO WILL CONTINUE PRODUCTION:

-War in Iraq will be stopped
-Osama Bin Laden will be arrested and Afghan war will be stopped
-North Korea will stop nuclear testings
-Dog fights and violence on animals will be stopped forever,and ever,and ever
-There will no be Third World War,until production of Los Serrano will not be stopped
-No more hunger in the world
-Gertude Baines will make new living record,she will die in 2018,at age of 124 and will make new world's record(today recorder was 122 year old french woman,who died in 1997).
-Serbia,Croatia,Iceland,Montenegro and Bosnia and Herzegovina will join EU on the same date when Los Serrano will continue production,but a year later.
-There will no be more fascism,nazism,hatred...
-No more conflicts and wars,people will learn that laughing is much better and violence-with the comedy,like Los Serrano(not like,just with LOS SERRANO,WE WANT 1000 MORE EPISODES!!!)
-When Arthur Abraham retire on February 13 2026 with 83 wins and no looses,what makes him best boxer who ever lived.
-Michael Jackson's spokeperson will say that it was a joke that he died,but that no one except him and Michael didn't knew that-so his children and family didn't also.He "died" on June 25 2009,then went to his spokeperson's home in Frye Island.On July 7 2009 fake body was buried,Michael Jackson's clone who died during cloning.On January 8 2010 Michael will officialy return in his private airplane iwth saluting his fans.(I will love if this is true:sad2:)
-Swine flu will be stopped.
-Stormfront will be banned.
-Kosovo will be part of Serbia,again!(:lol:)
-No more terrorist attacks
-Joseph Paul Franklin will be executed in the gas chamber.

Jel nam nije loša ova propaganda dole?

Back