Seranovi

Alejo-Sauras_gallery_portrait.jpg

Pre svega, nekoliko stranica ranije sam obecao screenshotove iz filma Calentito, ali ne mogu da nadjem film, pa se izvinjavam zbog toga sto se to oteglo...

Druga stvar:
Seranovi imaju 147 epizoda? Ja sam bio ubedjen u to, medjutim prema sajtu IMDB, ispada da postoje 153 epizode (kada se saberu epizode svih sezona)?

Pre svega, nekoliko stranica ranije sam obecao screenshotove iz filma Calentito, ali ne mogu da nadjem film, pa se izvinjavam zbog toga sto se to oteglo...

Druga stvar:
Seranovi imaju 147 epizoda? Ja sam bio ubedjen u to, medjutim prema sajtu IMDB, ispada da postoje 153 epizode (kada se saberu epizode svih sezona)?

Izgleda da se IMDB i Wikipedia ne slažu,ovaj članak je poslednji put editovan 6.Avgusta-http://sr.wikipedia.org/sr-el/Porodica_Serano

Citat sa imdb stranice:

Episode list for
"Los Serrano" (2003) More at IMDbPro »
advertisement
View by:

Episodes: All (153)

Ili imdb mozda samo meni prikazuje tu djavolju brojku?

Mada vidim da u drugoj sezoni postoji 5 epizoda koje uopste nemaju ime, i poslednja epizoda sezone je neki 'serano' specijal, i to tacno dodje tih 6 epizoda razmimoilazenja... Da li je to to ili ne, ko bi mogao da pojasni?

Citat sa imdb stranice:

Episode list for
"Los Serrano" (2003) More at IMDbPro »
advertisement
View by:

Episodes: All (153)

Ili imdb mozda samo meni prikazuje tu djavolju brojku?

Mada vidim da u drugoj sezoni postoji 5 epizoda koje uopste nemaju ime, i poslednja epizoda sezone je neki 'serano' specijal, i to tacno dodje tih 6 epizoda razmimoilazenja... Da li je to to ili ne, ko bi mogao da pojasni?

Meni nema zadnji Serano specijal,ali upravu si za 5 koje nemaju ime...koji debili ovi iz imdb...

Dje si gledao film.na televizor ili si skinuo sa interneta.

Skinuo sa interneta....

Jel ti se svideo? I ja sam ga nedavno odgledala i genijalan mi je, nije klasican horor (mada je ona scena sa pregazenom babom da se smrznes), ali je bas spooky nekako :super:

Nije los.....imalo je par strasnih scena, ali mi se najvise svidelo na kraju kad je ispalo da je ona ne namerno ubila sina....:D

Kakav je onaj mali Tomas....glavonjas....:mrgreen:

Nakon duzeg vremena, obecane slike iz filma EL CALENTITO i Nuria González tj. Kandela u ulozi zene slobodnih shvatanja...

Scena BJ-a (prva slika) traje nekoliko sekundi, tako da je ovo najbolje hvatanje.

Sa slici u sredini u drugom redu su zajedno Veronica Sanchez i Nuria.

Ako vam se svidja, mogla bi neka reputacija da padne :P

Nakon duzeg vremena, obecane slike iz filma EL CALENTITO i Nuria González tj. Kandela u ulozi zene slobodnih shvatanja...

Scena BJ-a (prva slika) traje nekoliko sekundi, tako da je ovo najbolje hvatanje.

Sa slici u sredini u drugom redu su zajedno Veronica Sanchez i Nuria.

Ako vam se svidja, mogla bi neka reputacija da padne :P

Ko je davalac BJ-ja? Kandela? :zper:

Ček da vidim kako se daju te reputacije :think:
Edit: jel primilo?

Back