Wired Lain
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
pojasni????
ja mislim 39 ali pogledacu pa cu editovati![]()
Mislim da je to 37.. Ili 38-39.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojasni????
ja mislim 39 ali pogledacu pa cu editovati![]()
pojasni????
![]()
Joj pa nisam debil da to neznambratee..
ukucaj u guglu dodaj.rs pa idesh 'odaberi dadoteku',pa idesh na opciju 'dodaj', sachekash par sekundi i tu ti izadju neki linkovi,pored kojih ti pishe 'kopiraj'
kad to kopirash ovde na forumu samo pritisni 'paste' i to ti je to![]()
http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=15&t=4741&start=20Moram ponovo da Vas zamolim, kako i gde da nadjem prve epizode Seranovih? Propustila sam ih a bas bi volela da ih pogledam! MOLIM VAS
Joj pa nisam debil da to neznamnego sta da dodam uopste btj
cemu to uopste
PS:jeste 39. ep.
lol neverujem ja zaboravio potpune ja se jos cudim o cemu vi pricatepa brate dodash tu sliku koju si hteo...
na nekoj prethodnoj stranici si napiso da hocjesh neku sliku da postavish...xexe...![]()
Rober se zove i nije im bas rival mislim jeste konkurencija ali su prijatelji hahaha kad je zajebavao dijega i fitija kvo kvo kvo kvo a oni moraju sa zenama u pozoriste kad se toga setimNemam seriju pri ruci, na dvd-u, pa ne mogu da se podsetim, ali mi je pao na pamet onaj lik sto mu je Santi pregazio psa... Kako se on zvao?
On se pojavljivao u vise epizoda? On je bese braci Serano bio neki rival u biznisu - drzao je isto neku kafanu?!
Taj glumac inace glumi oca Veronice Sanchez u filmu "El Calentito"... U tom filmu i Kandela, tj glumica koja glumi Kandelu, glumi neku prostitutku...
Rober se zove i nije im bas rival mislim jeste konkurencija ali su prijatelji hahaha kad je zajebavao dijega i fitija kvo kvo kvo kvo a oni moraju sa zenama u pozoriste kad se toga setim
hahahahhakandela prostitutka neverujem
postavi neku sliku pls
![]()
E, ljudi, ja sam nasla DVD Rip od cele serije na Rapid-u! Sa sve titlom do osme sezone... titlove za osmu sezonu ne mogu nigde da nadjem...
Nadam se da ces podeliti i sa nama..
Negoo...zaboravili ste i Lorenu..![]()