Wired Lain
Aktivan član
- Poruka
- 1.531
pojasni????
ja mislim 39 ali pogledacu pa cu editovati![]()
Mislim da je to 37.. Ili 38-39.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojasni????
ja mislim 39 ali pogledacu pa cu editovati![]()
pojasni????
![]()

Joj pa nisam debil da to neznambratee..
ukucaj u guglu dodaj.rs pa idesh 'odaberi dadoteku',pa idesh na opciju 'dodaj', sachekash par sekundi i tu ti izadju neki linkovi,pored kojih ti pishe 'kopiraj'
kad to kopirash ovde na forumu samo pritisni 'paste' i to ti je to![]()

http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=15&t=4741&start=20Moram ponovo da Vas zamolim, kako i gde da nadjem prve epizode Seranovih? Propustila sam ih a bas bi volela da ih pogledam! MOLIM VAS

Joj pa nisam debil da to neznamnego sta da dodam uopste btj
cemu to uopste
PS:jeste 39. ep.

,ali i Afrika i Eva su simpaticne.....Dijega mi je zao u poslednjoj epizodi,ali ipak...

Tete ume da bude nadmena i da se pravi vazna,ali u dubini duse ona obozava Giljea i to se vidi u osmoj sezoni i jos u nekim epizodama pre toga, ne znam zasto ste je toliko nagrdili?!...a Nataliji Sanchez svaka cast za glumu...citala sam neke njene izjave....i mislim da je osoba na mestu....

lol neverujem ja zaboravio potpune ja se jos cudim o cemu vi pricatepa brate dodash tu sliku koju si hteo...
na nekoj prethodnoj stranici si napiso da hocjesh neku sliku da postavish...xexe...![]()

Rober se zove i nije im bas rival mislim jeste konkurencija ali su prijatelji hahaha kad je zajebavao dijega i fitija kvo kvo kvo kvo a oni moraju sa zenama u pozoriste kad se toga setimNemam seriju pri ruci, na dvd-u, pa ne mogu da se podsetim, ali mi je pao na pamet onaj lik sto mu je Santi pregazio psa... Kako se on zvao?
On se pojavljivao u vise epizoda? On je bese braci Serano bio neki rival u biznisu - drzao je isto neku kafanu?!
Taj glumac inace glumi oca Veronice Sanchez u filmu "El Calentito"... U tom filmu i Kandela, tj glumica koja glumi Kandelu, glumi neku prostitutku...

kandela prostitutka neverujem
postavi neku sliku pls

Rober se zove i nije im bas rival mislim jeste konkurencija ali su prijatelji hahaha kad je zajebavao dijega i fitija kvo kvo kvo kvo a oni moraju sa zenama u pozoriste kad se toga setim
hahahahhakandela prostitutka neverujem
postavi neku sliku pls
![]()
E, ljudi, ja sam nasla DVD Rip od cele serije na Rapid-u! Sa sve titlom do osme sezone... titlove za osmu sezonu ne mogu nigde da nadjem...

Nadam se da ces podeliti i sa nama..
Negoo...zaboravili ste i Lorenu..![]()