Seranovi

Ewo neshto o Santiju... najskoriji film mi je iz 2005 i zowe se El mundo alrededor...
Snimio je 37 filmova i glumio u 11 serija medju kojima je su i Seranovi... I rezisirao je 2 filma...od ta dva je malo poznatiji El oro de Moscú(2002), a owaj drugi se zowe La Daga de Rasputín(2007)... Prvi film mu je Dos mejor que uno(1984) i igrao je ulogu mehanicara, a prva serija u kojoj je glumio je "Platos rotos"(1985) i igrao je ulogu Fermina:) Glumio je zajedno sa Dijegom (Antonio Resines) u filmu "La niña de tus ojos"(snimao se pre Seranovih - 1998) gde je sa njima igrala i Penélope Cruz....:D Belen Rueda i Jesús Bonilla glumili zajedno u seriji "Periodistas" koja je snimana od 1998-2002 i da su jako dobri privatno. Pise i da je poznat je po tumačenju mrzovoljnih likova. :D:D:D:D

Ewo neshto i o ostalim glumcima...

Izjave glavnih likova nakon zavrsetka emitiranja Los Serranos

-Antonio Resines (Diego): ˝Ja sam vrlo zadovoljan, radili smo veoma dobro ovo je bio veliki dozivljaj za sve nas.˝
-Antonio Molero (fiti) ˝Mislim da sam kao glumac puno naučio ovih pet godina ovih 5 godina je bilo kao pet godina studije dramske umjetnosti.Ovih 5 godina su zlata vrijedna za jednog glumca˝
-Jesus Bonilla (Santiago) ˝Ovo je bila jedna od najboljih serija koje su snimljene posljednjih godina.Veoma smo ponosni sto smo radili ovu seriju.˝
-Natalia Sanchez (Tete) :˝Kao glumica sam naucila puno, jer sam uzela od svakog glumca po nesto.Ovo mi je do sada njvece iskustvo u zivotu ˝
-Julia Gutierez (Carmen): ˝Serija mi je omogucila da radim s glumcima s kojim nisam imala priliku raditi prije. Stekla sam nove poznanike i prijatelje svih starosnih dobi˝
-Victor Elias (Gille): ˝Ucio sam uz seriju. Vrlo sam sretan sto sam imao privilegiju raditi sa tako jakom ekipom kako tehnički tako i umjetnički˝
-Jorge Jurado (Curro): ˝Sve je ovo bilo kao igra , poceo sam kada sam imao 9 godina svakodnevno sam se trudio i radio s elkipom koja je bila moja druga familija. ˝

Ewo nekih intervjua...:)

*Fran Perea Intervju za STUDIO B
04 Септембар, 2008 21:41

*,,Serranovi’’ su hit u Srbiji,Crnoj Gori,Makedonija ali i sirom Evrope. Da li si se osjecao kao zvjezda kada su se emitovali u Španiji?
Uvjek sam se trudio da stojim sa obje noge na zemlji. Ali, zaista, ,,Serranovi’’ su imali fenomenalan uspjeh! Svi su nas gledali. Tako da, moram da priznam, jesam se osejcao kao zvjezda!
* Kakvi su ti planovi za ovu, 2008. godinu?
Trenutno u studiju snimam treci album. A vracam se i u pozoriste, sa klasikom ,,Don Huan, zavodnik iz Sevilje’’, Tirsa de Moline!
* Sta trenutno ima prioritet u tvom zivotu: muzika, film, TV, pozoriste ili, mozda ljubav?
Tokom proljeca cu u potpunosti biti posecen muzici…, kasnije pozoristu. Tu nema mjesta za film! A ni za ljubav!
* Chega bi se teze odrekao, glume ili pjesme?
Uhh, neznam. Iskreno se nadam da nikada necu morati da biram!
* Kako se pripremas za koncerte, imas li neki ritual?
Nista posebno. Uzmemo gitare i pjevusimo, zagrijavamo se. Zelja nam je da se svi dobro provedemo, i mi na sceni, i publika ispred nas!
* Autor si vecine svojih pjesama. Gdje nalazis inspiraciju?
Dok sam igrao u ..Serranovima’’, inspiraciju sam pronalazio u samoj seriji, mom liku, ljubavi sa Evom! Od odlaska iz serije, pisem o sebi, stvarima koje mi se desavaju i ljudima koji me okruzuju.
* Kako se nosis sa slavom?
Shvatam je kao dio posla. A, u njega ulazem svu energiju – gradjenje dobrih likova, u pisanju dobrih pjesama. Ako posao radim kako treba, ostalo je manje vazno!
* U kakvom si odnosu sa paparacijima?
Ne podnosim ih!
* Postoji li mjesto na planeti gdje se osjecas kao u raju?
Da, svaki put kada odem u moju rodnu Malagu!
* Kakve djevojke mogu da te osvoje?
Ne volim price o privatnom zivotu, ali mogu da vam priznam da nemam odredjeni tip djevojke! Volim iznenadjenja. I u zivotu i u ljubavi
*Ipak, kada se udvaras curama, stidljiv si kao Marcos ili?
Ha ha!Vjerujte nimalo nelicim na Marcosa!
*Vjerujes li u ljubav za cio zivot ?
Apsolutno!Jos mi se nije desila ali vjerujem da me negdje ceka ona prava!
*Za kraj planiras li da posjetis fanove u Makedonija,Bosni i Crnoj Gori, i mozda da odradis neki mini koncert?
Volio bih da upoznam te zemlje, nadam se da cemo se uskoro vidjeti!

Victor Eliaws - intervju

*Kakav je ‘nastup’ u novoj sezoni “Seranovih”?
Likovi, korak po korak evoluiraju, kako Tete, tako i ja. Likovi su stariji, zreliji i polako preuzimaju ulogu starijeg brata i sestre, koju su ranije imali Markos i Eva. Kuro takodje dozivljava promenu, i mogu reci da preuzima ulogu koju je nekada imao Gilje u porodici.

Mozes li nam otkriti sta ce se desiti sa Giljeom u predstojecoj sezoni?
Od specijalnijih stvari, postacu hipik, dovescu novu devojku kuci (kroz smeh priznaje da mu je to bila devojka samo na snimanju), ali nista se drasticno nece promeniti. Sa Tete ce situacija biti prilicno ista kao i ranije.

Kakav ti je odnos sa clanovima ekipe iz serije? Sa kim se najbolje slazes?
I izvan platna, sa sa svima se slazem super… Od mladih, DVD mi je najbolji drug, ali sa kim se najbolje slazem… Pa sa svima sam dobar, ali moram izdvojiti da poseban odnos imam sa Alejom Sauras-om i Antonio9m Resinesom (Raul i Dijego u seriji).

Kako se secas prvih epizoda serije?
Bio sam impresioniran likovima sa kojima cu biti na snimanju.

Da li si ocekivao da ce serija trajati ovoliko dugo?
Iskreno - ne. Za svaku sezonu koju snimamo, mislim da je poslednja, ali, eto, serija traje i traje, i svaki dan mi je sve bolje i bolje na snimanju, i mislim da bih mogao ovo da radim ceo zivot.

Kako se slazes sa ljudima koji te prepoznaju na ulici? Kako se slazes sa obozavaocima?
Dobro, to je nesto na sta se naviknes… Veoma je lepo kada te neko, ko prati tvoj lik u seriji, sretne na ulici i pozdravi te i sl.

Izdao si dva diska sa SJK. Ima li jos diskova u planu?
Ne, zasada je to sve sto sam planirao da objavim.

Sta vise volis - da glumis ili da pevas?
Pfff… To su dve razllicite stvari, ali imam grupu sa nekoliko prijatelja, koja se zove “The Folks” i mnogo mi se svidja.

Mozes li da nam ispricas neku anegdotu sa snimanja?
Trenutno mi nista ne pada na pamet, ali sala je uvek prisutna i humora nam ne nedostaje, pogotovo zato sto Antonio Resines uvek zbija sale na snimanjima.

Kako izgleda jedan dan u zivotu Viktora Elijasa?
Kada imam snimanja, idem i radim, ili ucim, ili idem na casove klavira. Nikada ne stajem, jer imam mnogo obaveza. Kada nemam snimanja, idem u skolu…

Snimao si nekoliko filmova i serija. Ima li jos neki projekat u planu za tebe? Sta ti se vise dopada - film ili televizija?
Nemam u planu nikakav projekat vezan za film. Ono sto me je oduvek privlacilo je pozoriste. Ucestvovao sam u vise pozorisnih komada. Ne znam da li bih napustio seriju zbog rada na nekom drugom projektu, sve zavisi od toga sta mi ponude.

Od glumaca koji su napustili seriju, ko ti najvise nedostaje?
Najvise mi nedostaje sigurno Fran Perea, jer sam sa njim uvezbavao ulogu mladjeg brata, ali mi takodje nedostaje i Belen Rueda.

Koje serije gledas na televiziji?
Ranije sam gledao “El Internado”, gledam i “Simpsonove”. Takodje gledam i “Seranove”

KRATKE ZANIMLJIVOSTI:
Omiljena TV serija: Simpsonovi
Omiljena pesma: Ne znam
Omiljeni film: Click
Omiljeni pevac ili grupa: El canto del loco
San koji bi voleo da ispunis: Conducir un Formula Uno
Moto: Sto ne zelis sebi, ne pozeli ni drugom

-I izgleda da je Adrian Rodriguez i u privatnom zivotu bio neko vreme sa Nataliom Sanchez...

Ewo i neke slichke...:)
jesusbonilla-filmfestival-1.jpg

l_a347c60cec3befbe76249c9bccdfd565.jpg

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Poslednja izmena:
E Wapa TNX za Mustija meni lici na pedera ali neznam jel to Marcos stvarno za studio B dao intervju:hahaha:Zanimljivi su ovi intervjui HVALA ovo ali odakle ti da su DVD i Tete bili u vezi:per:

PS:koliko karmen ima godina :D

E Wapa TNX za Mustija meni lici na pedera ali neznam jel to Marcos stvarno za studio B dao intervju:hahaha:Zanimljivi su ovi intervjui HVALA ovo ali odakle ti da su DVD i Tete bili u vezi:per:

Pa Adrian je dao waljda izjawu na nekoj konferenciji za stampu...ili sam barem tako procitala... za intervju nznm dal je stwarno dao za studio B...

Ja nazalost nemam tu televiziju. Malo da osvezimo temu pa evo nekih informacija sta sada trenutno snimaju glumci iz serije.

Belen Rueda snima dva filma i trebalo bi da se pojave ove godine
Even the Rain
El mal ajeno

Antonio Resines trenutno snima film "Celda 211"

Jesús Bonilla-Santiago, ne snima nista :confused: Posle Serranovih nista nije snimio.

Antonio Molero-Fiti- je glumio samo u jednoj epizodi serije "La mandrágora"

Julia Gutiérrez Caba-Carmen- Nista posle Serranovih

Alejo Sauras-Raul je glumio i nekim serijama trenutno ne snima nista

Nuria González-Kandela je glumila u seriji "Física o química". Ne znam da li se jos snima ta serija, ne pise..

Fran Perea- tenutno ne snima nista. :confused:

Pepa Aniorte-Coni- Glumi u seriji "Águila roja" .

Jorge Jurado-Curro- Nista posle Serranovih

Alexandra Jiménez-Africa- Trenutno snima film "Spanish Movie" i glumi u seriji "La familia Mata"

Verónica Sánchez je ove godine snimila film Gordos.

Natalia Sánchez snima film "La ira" i glumila je u nekim serijama ove godine.

Víctor Elías-Guille- Nista posle Serranovih

Cini mi se da je vecina besposlena

Zanima me taj Spanish movie,ima li nekih informacija?:confused:

Rođena 20.Oktobrija Tisuću devet stotina tri desetice i četvrte godine;)

Znate ono kad nešto pitaju kad je rođen Hosiko,a Fiti kaže "jao,nešto na zimu."E,pa glumac Javier Gutierrez i jeste rodjen u zimu,17.Januara 1971.:D(ja se taman ponadao na moj rodjis,27.:().

Back