Kako sam se upecao,ne verujemTo mi je drugarica.![]()
A jel tebi lici moj deda malo na Santija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sam se upecao,ne verujemTo mi je drugarica.![]()
Kad je pijan i besan pravi iste face ko SantjagoI on lici pomalo ,a Anu.
Salim se, lici na Santija.
Ja nem' koga da postavim, pih, hebem ti rodbinu onoliku.![]()
Mene bas nervira taj kraj,ko da su se pos.rali na sav humor ove serijeMeni je bas drago sto ce Ana biti sa Fitijem........... U utorak je najbolnija epizoda...........(+poslednja
)
Kad je pijan i besan pravi iste face ko Santjagoali fizicki ne lici vise toliko jel mu je pivo promenilo izgled lica....
Ne moras da postavljas..i ovo sto sam ja uradio je prilicno idiotizam, al nisam mogo da izdrzim
Mene bas nervira taj kraj,ko da su se pos.rali na sav humor ove serije![]()
Funny, nema frke!
Pakov svet? Zar se čovek koga je Kurito zgazio nije zvao Pako?Sasvim slučajno mi pade napamet.
kad je neko alkoholicar lice mu seKako mu je pivo promenilo oblik lica? Mozda uskoro pocne da lici na Fitija, ko zna.
To za kraj se slazem... Ali ipak na kraju serije,ono kad svi dignu case i glasno viknu "ZIVELI SERANOVI" to mi ucini takav nalet emocija da je to bruka...![]()
Lepa ti drugarica
Večeras admiral
![]()
Da li da stavim ovu sliku umesto gosn Šojika?![]()
Ima li neko link od one pesme što je pevao Gael na onom koncertu i što je puštaju kad se završava serija ? Znate ono - I kererte, para siempreee xD Aj pls ako neko ima nek postavi link za download. Veliki pozdrav![]()
Ja mislim da je onaj Serhio kod kog je radila u prodavniciEwo ti pesma...mislim da je neko postawljao i pre, ali ewo ti da ne trazish...xD Pesma se zove Pa quererte un poquito mas....
http://rapidshare.com/files/251811039/michel_gurfi_-_pa_quererte_un_poquito_mas.mp3.html
P.S. Slike su super, ko je owo na prwoj slici sa tete?![]()
Ima li neko link od one pesme što je pevao Gael na onom koncertu i što je puštaju kad se završava serija ? Znate ono - I kererte, para siempreee xD Aj pls ako neko ima nek postavi link za download. Veliki pozdrav![]()
Ups ja te slucajno obrisalaNaravno da cemo da pisemo Angela a pre nego sto odem na more ZAHTEVAMda mi SVI posaljete svoje MSN-ove na PM
da ako butete zabusavali
Da bossko zvao se Pakito ili ti Pako
girl_like_she SUPER
Ups ja te slucajno obrisalakad imam mnoogo frendova ***.....
addovacu te ponovo
Jedva ne cekam utoraaaakkk![]()
![]()
![]()
Ne mogu da verujem da su tako brzo prosle sve epizode.
Dosta je tuzna poslednja epizoda kad Dijego dolazi,a ono prazna kuca
Iako je tuzna,dobro je uradjena poslednja epizoda.
Uf, ribo, imas mnogo prijatelja, ovo-ono.
Jeste tuzno malo...naviknes se da je uvek puna kuca, kad ono nema zive duse.
Ha-ha-ha-ha-ha -_-
vrlo smesno
e pa nije
jesam se tebi obratila?nisam....
ae...........lol
onaj deda stvarno lici na santija![]()