Seranovi

To mi je drugarica. :)
Kako sam se upecao,ne verujem
A jel tebi lici moj deda malo na Santija
:lol:
08122007060946pm13.jpg

By frostssss at 2009-07-03

I on lici pomalo ,a Anu.:lol:
Salim se, lici na Santija.

Ja nem' koga da postavim, pih, hebem ti rodbinu onoliku.:confused:
Kad je pijan i besan pravi iste face ko Santjago :roll: ali fizicki ne lici vise toliko jel mu je pivo promenilo izgled lica....
Ne moras da postavljas..i ovo sto sam ja uradio je prilicno idiotizam, al nisam mogo da izdrzim :mrgreen:
Meni je bas drago sto ce Ana biti sa Fitijem........... U utorak je najbolnija epizoda...........:sad2: (+poslednja :sad2:)
Mene bas nervira taj kraj,ko da su se pos.rali na sav humor ove serije :thumbdown:

Poslednja izmena:
Kad je pijan i besan pravi iste face ko Santjago :roll: ali fizicki ne lici vise toliko jel mu je pivo promenilo izgled lica....
Ne moras da postavljas..i ovo sto sam ja uradio je prilicno idiotizam, al nisam mogo da izdrzim :mrgreen:

Mene bas nervira taj kraj,ko da su se pos.rali na sav humor ove serije :thumbdown:

:lol:Kako mu je pivo promenilo oblik lica? Mozda uskoro pocne da lici na Fitija, ko zna.:mrgreen:

To za kraj se slazem... Ali ipak na kraju serije,ono kad svi dignu case i glasno viknu "ZIVELI SERANOVI" to mi ucini takav nalet emocija da je to bruka...:p

:lol:Kako mu je pivo promenilo oblik lica? Mozda uskoro pocne da lici na Fitija, ko zna.:mrgreen:

To za kraj se slazem... Ali ipak na kraju serije,ono kad svi dignu case i glasno viknu "ZIVELI SERANOVI" to mi ucini takav nalet emocija da je to bruka...:p
kad je neko alkoholicar lice mu se
naduje... al necemo valjda o tome da spamujemo :lol:

Naravno da cemo nastaviti da pishemo, mozda malo manje, ali to su ipak nasi najbolji seranovi... Uwek ce tu biti nowosti o glumcima, neke slike i po neki klip sa youtuba...
Mozemo i da pratimo na ATV...xD :):D:D:D:D:D:ok:

Naravno da cemo da pisemo Angela a pre nego sto odem na more ZAHTEVAM:D da mi SVI posaljete svoje MSN-ove na PM:D da ako butete zabusavali:mafijas:
Da bossko zvao se Pakito ili ti Pako:cool:
girl_like_she SUPER

Ima li neko link od one pesme što je pevao Gael na onom koncertu i što je puštaju kad se završava serija ? Znate ono - I kererte, para siempreee xD Aj pls ako neko ima nek postavi link za download. Veliki pozdrav ;)

Ima li neko link od one pesme što je pevao Gael na onom koncertu i što je puštaju kad se završava serija ? Znate ono - I kererte, para siempreee xD Aj pls ako neko ima nek postavi link za download. Veliki pozdrav ;)

Ewo ti pesma...mislim da je neko postawljao i pre, ali ewo ti da ne trazish...xD Pesma se zove Pa quererte un poquito mas....
http://rapidshare.com/files/251811039/michel_gurfi_-_pa_quererte_un_poquito_mas.mp3.html

P.S. Slike su super, ko je owo na prwoj slici sa tete?:)

http://www.***********/file/66504180/e2f15813/Michel_Gurfi_-_Pa_quererte_un_poquito_mas.html?s=1

Edit: Ju ja tek sad videla da je Girl_like_she postavila.Sry xD

Inace... U utorak... Tragicna epizoda...

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem da su tako brzo prosle sve epizode.
Dosta je tuzna poslednja epizoda kad Dijego dolazi,a ono prazna kuca :sad2:
Iako je tuzna,dobro je uradjena poslednja epizoda.

Ups ja te slucajno obrisala :p kad imam mnoogo frendova ***.....
addovacu te ponovo :p
Jedva ne cekam utoraaaakkk :( :( :(

Uf, ribo, imas mnogo prijatelja, ovo-ono.:p

Ne mogu da verujem da su tako brzo prosle sve epizode.
Dosta je tuzna poslednja epizoda kad Dijego dolazi,a ono prazna kuca :sad2:
Iako je tuzna,dobro je uradjena poslednja epizoda.

Jeste tuzno malo...naviknes se da je uvek puna kuca, kad ono nema zive duse.

Back