Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
I Tete još kaže da joj je bilo predivno...![]()
Steta sto se smeskala...

Jeste li videli GIljeove dlakave noge?? Ajooj, gde to ima?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Tete još kaže da joj je bilo predivno...![]()
Steta sto se smeskala...
Jeste li videli GIljeove dlakave noge?? Ajooj, gde to ima?!
![]()
To sam pomenula pre neki dan.Stvarno ima dlakave noge![]()
Nema bre nove sezone....
ae sad protest,brate,malo previshe...
ja ih gotivim i obozhavam i ne bi mi bilo dosadno da gledam otpochetka,ali sda bash protest zbog serije...
nadam se da cje je pustiti na nekom drugom kanalu,ili za godinu,dve na studiu b,opet![]()
Kad je zadnja epizoda?
P.S. Za Pakov svet, nemojte nishta da pishete dok ne vidite seriju, mozda vam se svidi...
Jel moze neko da na youtubu da nadje i postavi onaj klip o lusiji shto se pushtao posle epizode kad Lusija umrla...meni neshto ne radi...![]()
Gde ima da se kupi serija za 1500 din?-Da ali to je TV-rip nikad nece biti bolji od DVD-ripa a ponovo bolje da oni sa studia B izbace dvd.
Ipak nedamo tako lako seranove za neki glupu seriju Pakov svet.
Seranovi su seranovi najaca serija ikada.Pogledajte samo ima vise kopiranih verzija:italijanska verzija,....... i jos mnogo njih pogledajte na youtube.
Yep xD
Iiii,sta jos bese? Nesto sa Elenitom i Diegom,valjda?
Bas lep avatar imas...
Inace,prosle nedelje mi je najjace bilo kad Dijego govori Kuru da vrati na svoje mesto ono sto je nasao,misleci na Selijine tange,a on jadan i zbunjen vraaca sirup na policu![]()
Cini mi se da ih nece biti veceras...![]()
majke mi...
ae da je ovo uzhivo prenos,nego oni sad pushtaju ono shto je bilo danas u 6 popodne... -.-
LOL lud siOmg...Ovo ce izgleda poceti u 01:30...Žao mi je Davide,ali mora se u krevet najkasnije do 12,mada ni to nije zdravo za tvoje godine!![]()