Seranovi

Kad je zadnja epizoda?
P.S. Za Pakov svet, nemojte nishta da pishete dok ne vidite seriju, mozda vam se svidi...:)
Jel moze neko da na youtubu da nadje i postavi onaj klip o lusiji shto se pushtao posle epizode kad Lusija umrla...meni neshto ne radi...:(

Poslednja izmena:
Nema bre nove sezone....

ae sad protest,brate,malo previshe...
ja ih gotivim i obozhavam i ne bi mi bilo dosadno da gledam otpochetka,ali sda bash protest zbog serije...
nadam se da cje je pustiti na nekom drugom kanalu,ili za godinu,dve na studiu b,opet :)

Nema bre nove sezone....

ae sad protest,brate,malo previshe...
ja ih gotivim i obozhavam i ne bi mi bilo dosadno da gledam otpochetka,ali sda bash protest zbog serije...
nadam se da cje je pustiti na nekom drugom kanalu,ili za godinu,dve na studiu b,opet :)

Управо тако... Не разумем зашто се толико цимате око тога,једноставно морају да пусте нешто ново,а коме се гледа нека купи серију за 1500 дин.,и нека гледа до миле воље.;)

Gde ima da se kupi serija za 1500 din?-Da ali to je TV-rip nikad nece biti bolji od DVD-ripa a ponovo bolje da oni sa studia B izbace dvd.
Ipak nedamo tako lako seranove za neki glupu seriju Pakov svet.
Seranovi su seranovi najaca serija ikada.Pogledajte samo ima vise kopiranih verzija:italijanska verzija,....... i jos mnogo njih pogledajte na youtube.

Kad je zadnja epizoda?
P.S. Za Pakov svet, nemojte nishta da pishete dok ne vidite seriju, mozda vam se svidi...:)
Jel moze neko da na youtubu da nadje i postavi onaj klip o lusiji shto se pushtao posle epizode kad Lusija umrla...meni neshto ne radi...:(

Bas lep avatar imas...

Inace,prosle nedelje mi je najjace bilo kad Dijego govori Kuru da vrati na svoje mesto ono sto je nasao,misleci na Selijine tange,a on jadan i zbunjen vraaca sirup na policu:hahaha1:

Gde ima da se kupi serija za 1500 din?-Da ali to je TV-rip nikad nece biti bolji od DVD-ripa a ponovo bolje da oni sa studia B izbace dvd.
Ipak nedamo tako lako seranove za neki glupu seriju Pakov svet.
Seranovi su seranovi najaca serija ikada.Pogledajte samo ima vise kopiranih verzija:italijanska verzija,....... i jos mnogo njih pogledajte na youtube.

e ja nemam vremena nisma ceo dan kuci da ti posaljem print screen posaljem ti uskoro imam sigurno seriju i to kvalitetnu

Odakle ti sad ta informacija?? :lol:

jesu oni normalni,shta da radim do tad,pashcje mi glava na tastaturu kolko mi se spava.... zzzzz....

edit:

sad sam se setila :P:P:P
videla vecheras u knezu,sedi dechko na ulici,svira gitaru,ona pesma od frana ''la vida al reves'' :)
:arrow:
tako je sweeeeet :D:)

Poslednja izmena:
Nmg da verujem!!!
j**ala ih univerzijada!!! Mentoliii!!
Nasli bas termin kad je Serrano...ali uvek kad je neko dogadjenje stave na termin Seranova.kao serija nije toliko bitna koliko ovo!! koliko su nas samo nervirali za one tupave izbore! :dash::dash::dash::dontunderstand::dontunderstand::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Back