Seranovi

Pa lepo... GIlje je napokon "svario" onu Tete...

Sta bih ja dao da mi se neka onako skine preda mnom i da samo stoji onako...pih, na licu mesta bih je okupao, ali drugim crevom.:per:

Samo me nervira sto su oni "kao" brat i sestra... J.bt, nekad i moji dodju da gledaju seriju i kad pridje onoj Tete i kad joj kaze "Sestrice" bude mi bas neugodno zato sto je moja sestra iza mene...:confused:

Ana... Mala svraka xD

Ahaha,sinoc kaze Fiti Diegu "Dao bih za tebe bubreg,jaje,sta kod treba... Oces da uzmem noz i stavim ovde na sank?"

I,posle Seranovih pustaju jos neku seriju "Pakov svet" od istih producenata.

Evo otvorila sam temu o novoj seriji Pakov svet, daj Bože samo da je ovi sa studija b puste. Baš kad sam pre neko vreme razmišljala koju bi mogli da puste, ta mi je bila na vrhu liste. Mislim da će vam se svideti, ne znam baš da li kao Seranovi pošto bi to trebalo da bude nešto drugačiji tip humora, ali ako ne budete očekivali da je to nastavak Seranovih, biće sve u redu.

Wapa, a da li ima naznaka da će Studio B pustiti Pakov svet ili je to samo tvoja lična želja? :)

Zna li neko iz nekih, koliko toliko, pouzdanih izvora šta je u planu za emitovanje posle "Seranovih" (samo se nadam da nije repriza po 4. put, stvarno bi bilo previše)

Inače, da li je neko upućen u dešavanja sa glumcima - šta ko radi, gde se pojavljuju, šta snimaju?

Wapa, a da li ima naznaka da će Studio B pustiti Pakov svet ili je to samo tvoja lična želja? :)

Juče je u sklopu Seranovih bila najava da od jeseni kreće emitovanje Pakovog sveta, evo ti link na studio b http://www.studio-b.co.yu/tv/pakov_svet.php Lično mislim da će posle zadnje epizode Seranovih biti pauza preko leta, pa onda u septembru krece Pako.

Inače, da li je neko upućen u dešavanja sa glumcima - šta ko radi, gde se pojavljuju, šta snimaju?

Zakazala sam u zadnje vreme po tom pitanju, mada se glumci nešto i ne pojavljuju po medijima. Belen snima neki film.

Juče je u sklopu Seranovih bila najava da od jeseni kreće emitovanje Pakovog sveta, evo ti link na studio b http://www.studio-b.co.yu/tv/pakov_svet.php Lično mislim da će posle zadnje epizode Seranovih biti pauza preko leta, pa onda u septembru krece Pako.

Ne gledam nešto ''Seranove'' u poslednje vreme, pa nisam video najavu... :rumenko:
U opisu na sajtu Studija B piše da se radi o Paku i njegova dva prijatelja, pa moram reći da me to neodoljivo podseća na Dijego-Santi-Fiti triler :).

Poređenja sa ''Seranovima'' biće neizbešna, verovatno...

A neeee,ja ocu reprizu Seranovih:(

Mislim da bi trebalo napraviti specijalan TV kanal posvećen ''Seranovima'', samo da vrte seriju ceo dan, pa kad završe opet i opet i opet, i tako u beskonačnost :). Gledanost bi bila rekkordna, bar dok bi broj repriziranja bio dvocifren....:ok:

Ne gledam nešto ''Seranove'' u poslednje vreme, pa nisam video najavu... :rumenko:
U opisu na sajtu Studija B piše da se radi o Paku i njegova dva prijatelja, pa moram reći da me to neodoljivo podseća na Dijego-Santi-Fiti triler :).

Poređenja sa ''Seranovima'' biće neizbešna, verovatno...

Mislim da bi trebalo napraviti specijalan TV kanal posvećen ''Seranovima'', samo da vrte seriju ceo dan, pa kad završe opet i opet i opet, i tako u beskonačnost :). Gledanost bi bila rekkordna, bar dok bi broj repriziranja bio dvocifren....:ok:

Hh... Bila bi dobra ta TV stanica... Nego,ljudima bi se smucilo toliko Seranovih...
A sto se tice Paka,nisam sigurna da cu gledati...Pogledajte ovu sliku,molim vas:

PakovSvet.jpg

OK, svi smo se mi vezali za Seranove, ali išle su reprize već 100 puta, mislim da je bilo vreme za novu seriju.
Dobar je Pako, videćete, samo nemojte da očekujete zamenu za Seranove, onda će vas sigurno razočarati.

Ma jok niko ne glumi, pogledajte samo sliku ove nove serije i sve vam govori.

Nećemo da gledamo glupu seriju Pakov svet,jednostavno serija je glupa gledo sam trailer nije nikakva zamena za seranove, radi se o ubijanju tako da.

TREBA ORGANIZOVATI PROTEST ISPRED PALATE BEOGRAD!!!!!:gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace::gace:

Ako nece vise da emiituju seriju nek izdaju na dvd-u.
Saljite svi mailove studiu b kako bi izdali seriju na dvd-u ako vec nece da ponovo emituju.

Back