girl_like_she
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Kad dolazi Hose Luis?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se,Selija,Elena,Luna,mali Huan i ovaj Gael nisu bas nesto zanimljivi likovi(smorovi) i jos nema Hose Luisa i Ane, a i Raul je nesto previse ozbiljan...Ova poslednja sezona mi se ne svidja.
Oni stari likovi su sjajni, kao i uvek, ali onaj mali kreten Huan je stvarno odvratan lik i ne znam zasto su ga uopste uvodili u seriju! Svima im je unistio zivote time sto je skroz obrlatio Kura i na kraju doveo do totalnog raspada cele porodice. Bas neadekvatan zavrsetak ovako vesele serije.
A simpaticna mi je Lusijina sestra i, kad sam prvi put gledala seriju, ponadala sam se da bi moglo da bude jos interesantnih epizoda sa njom. Greska.
Ipak, nista bez tria - a njima bih obavezno dodala i Hosika. On je pun pogodak u seriji.
kad je Elena onako izvredjala Dijega koji je jos hteo da joj pomogne, bilo mi drago sto je na kraju ispao pametniji od nje...I mene oni nerviraju. Ona Elena me nervira zato sto je zena totalni debil, zloupotrebljava to sto je psiholog samo da bi ispala pametna, a ustvari nema pojma... Luna malo smara, tek je dosla, a u prosloj epizodi odma' skace za q.rac od onog Gaela.
Onaj mali mentol je mentol i to je sve sto mogu reci za njega...mislim, pored toga sto je debilcina, licemer, kretencina, peskir, glavonja, on je ipak totalni mentol...
A ne kapiram jednu stvar,mislim glupost nebitna,al opet..
pre neki dan ona epizoda kad je ispalo da je Diego u braku sa Lurditas, kako je to mogucje, kad je Diego tad josh bio u braku sa Lusijom tj. ona je bila zhiva...??
Па, ствар је у томе што се Дијего као кум потписао на место где је требало младожења да се потпише,тј. Санти . Само су заборавили да је Сантију ,Фити био кум,а не Дијего .![]()
Ne verujem...Ne sarađujemo sa decom koja ne znaju da pišu V.
Smiri se klinjo, videće te neko da psuješ...
Opet ti pišeš više postova zaredom...
@tema
Kad je Fiti rekao da su udarili u deblo, a Santi kaze :
Gde ti ovde vidis sumu, ovo je naka ajkuletina
A onaj mali,razmaženi,kako mi je bilo drago kad ga je keva opalila,sve je zvonilo.
Kad dolazi Hose Luis?![]()
Je l' se Hosiko do kraja serije vraća?
Najjače kad Fiti vidi onaj brod i skoči u vodu!!!![]()
Lol da...Bilo mi je bas drago za taj samar...xD
Btw,kad je Diego rekao "Ostajes bez mobilnog,tv-a,izlazaka,igrica..." a Kuro kaze "Ali tata,ja i nemam mobilni"
I jeste li primetili da svaka zena koja se razvede,razvela se zbog istog razloga: Jednog dana je dosla ranije kuci sa posla,i zatekla muza na sekretarici/pomocnici O_o
Tako je bilo i sa Karmen,Virhiniom,Elenom...
Naravno,i to u kostimu admirala sa sve emisijom "Sve za ljubav"(Španska verzija)u 146.epizodi.Ona već prestala da veruje da će se vratiti,kad on njoj iza leđa...![]()
u danasnjoj epizodi Gilje ce da kresne Tete![]()
Aha... Videcete,Gilje ima strasno dlakave noge xDD
Ima danas serija?Subota je...![]()
zaboravio sam da je subota...da, kako danas?
zar ne treba da se to desi u utorak? (jer ponedeljkom ima ono nivo 23)
Dobro je kad Tete nema dlakave noge.
Muškarac i treba da ima takve noge,neće valjda da se depilira.To rade ******.![]()
Ma,zezam se.
Ali ozb,kad ih budu prikazali ujutro,a ono Giljeove noge ispod pokrivaca...xDD
Aj postavi to plsNije u 146.se vraća Hosiko,predzadnjoj epizodi
Sad ću da prebacim snimak šamara,znači ima i usporena verzija i brzo,cela scena,i to se na snimku ponavlja par puta.
A,snimio sam i kad Fiti priča o "teoriji o šest karika"(mojoj omiljenoj od njegovih teorija)
i snimio sam kad Huan za*ebava Lurditas na času veronauke![]()
Nije to zbog nosa to je zato sto je prd**** na srad cas apre neki dan sam gledao tu ep. SUPER JEZnate ono kad u nekoj epizodi zezaju Tete zbog velikog nosa,i Lurditas kaže:
"Ako je budete zezali ići ćete u pakao!",a oni nastavljaju da se smeju,a ona onda:"I pašćete veronauku!",kad samo ono ćutanje...![]()
Jel on glumio Hoakina u "Rebelde"?
Па, ствар је у томе што се Дијего као кум потписао на место где је требало младожења да се потпише,тј. Санти . Само су заборавили да је Сантију ,Фити био кум,а не Дијего .![]()
Aj postavi to pls
Nije to zbog nosa to je zato sto je prd**** na srad cas apre neki dan sam gledao tu ep. SUPER JE![]()