Seranovi

E stvarno je bila extra epizoda veceras, bas kao one stare :D a kad gilje poljubi dijega :hahaha1: i malo kasnije kad pricaju o kuru i gilje, svira frulicu (valjda je nesto tako rekao ja sam se pokidao) ili kad idu u crkvu da uzmu dokumenta i dodje pop :hahaha1: :hahaha1:
a coni me je iznervirala majke mi, ponasa se ko neka ku*va, a i onaj lik mislim moze keva da mu bude, kako sam se obradovao kad sam video da se tete i selija suncaju, steta sto nisu duze prikazivali tete ;) :mrgreen:
A kako se videlo dok su dijego i fiti bili u baru, tacnije kad su izasli pored onog zutog kontejnera( kao iza bara) na dijegivoj celi kako je upereno svetlo od reflektora iz studija, nije kao sunce u jednoj tacki pa da se razliva, nego na tri strane, jos malo pa kraj neeeeeeeeee :( :( :sad2: :sad2: :cry: :cry:

Ma,sta bre,Tete ima krive noge:hahaha::hahaha1::rotf:

Otvorio sam nam temu na "Nezavisnom sindikatu foruma Krstarice"(poseban forum).Registrujte se,pa da piskaramo.

Večeras je...Juanito!!!:D

Kako nemas sta sa nama da pricas?:eek::ljutko: Je l' se plais na Tete,aaaa?:per:
:lol:
Dobro, to za da u kuci ima mesta, to mi nije cudno, ali mi jeste malko glupo sto se sve neke dobre ribe loze na Diega(jedino shvatam da je to zbog toga sto je dobar i svima pomaze)...i kao su upoznali mnoge poznate likove koji kao dodju i kod njih kuci i sve, a posle im se nikad ne jave... Ili sto prave onolika njasra, a kako kazu, Santa Justa je mali kraj, i nikad ih niko nije startovo da pita sta se izdesavalo i sl...kao da ne poznaju nikoga osim te njihove grupice.

Jao funny,platices mi! :lol: sta si izvrnuo rec :lol: :P
Evo zbog cega,vidis i sam(sta biste sve radili tete :lol: ) :mrgreen:...nek nekoo komentarise muskarcee :besna: kovle ti bi joj ispravio noge,a? :zper: :lol:
Bezobraznici jedni,ovde ima devojaka :mrgreen:
Veceras ce biti extra ep..

Nijedan link mi ne radi na novom Exploreru:evil:

Ni slike ne rade.

imgAntonio%20Resines3.jpg

Jao funny,platices mi! :lol: sta si izvrnuo rec :lol: :P
Evo zbog cega,vidis i sam(sta biste sve radili tete :lol: ) :mrgreen:...nek nekoo komentarise muskarcee :besna: kovle ti bi joj ispravio noge,a? :zper: :lol:
Bezobraznici jedni,ovde ima devojaka :mrgreen:
Veceras ce biti extra ep..

Platicu...reci, koliko?:lol:
Evo komentarisacemo i muskarce... U ovoj seriji samo spartanci prolaze kod seriju, vecina njih nema para da kupi odecu pa se zato setkaju goli po kuci...hvala bogu pa su ljudi izmislili peskire(to su spartanci) pa imaju cime da pokriiju cunu...eto ukratko.:per:

Platicu...reci, koliko?:lol:
Evo komentarisacemo i muskarce... U ovoj seriji samo spartanci prolaze kod seriju, vecina njih nema para da kupi odecu pa se zato setkaju goli po kuci...hvala bogu pa su ljudi izmislili peskire(to su spartanci) pa imaju cime da pokriiju cunu...eto ukratko.:per:

Večeras je jedna od mojih omiljenih epizoda...:D

Što ga svi mrzite,dečko će da pobegne iz Madrida sa Kurom,voziće auto,kombi...:D

Pa ne znam...mozda zato sto je klinac previse razmazen, keva mu sve dozvoljava, kad ga dotakne on pocne da glumi nesto, a vec na sledecem koraku syebe sve oko njega...isto kao sto je syebao i Kura koji je bio jedina nada Diega da uspe u zivotu...verujem da se zbog Kura Diego i bacio, to je prevrsilo meru...:think:

Pa ne znam...mozda zato sto je klinac previse razmazen, keva mu sve dozvoljava, kad ga dotakne on pocne da glumi nesto, a vec na sledecem koraku syebe sve oko njega...isto kao sto je syebao i Kura koji je bio jedina nada Diega da uspe u zivotu...verujem da se zbog Kura Diego i bacio, to je prevrsilo meru...:think:

A gde su ono odveli Kura,u popravni dom,na elektricnu stolicu,sta je ono?:hahaha1:

Back