Seranovi

Ja je necu zaboraviti.Kao sto ni Evu nisam zaboravio.Jos samo da iz serije odu Santi, Fiti i Dijego pa da zatvore "radnju".Necu sigurno da gledam seriju zbog Giljea od koga je i Kuro zanimljiviji.
potpuno se sla\em.
Ja ni Evu ni Markosa nisam zaboravila,ali eto...
A seriju stvarno NEĆU da gledam zbog jednih te istih fora dsf-a i zbog Giljea i Tete ,od kojih su Kuro i Karmen zanimljiviji.

Naravno da ne mozemo da zaboravimo glavne junake, ali mozemo da uzivamo u narednim epizodama i ja jedva cekam da nam se Markos opet pridruzi.
U to ime, evo jedne porodicne slike Seranovih novijeg datuma...

13505186jy99000ke6.jpg

potpuno se sla\em.
Ja ni Evu ni Markosa nisam zaboravila,ali eto...
A seriju stvarno NEĆU da gledam zbog jednih te istih fora dsf-a i zbog Giljea i Tete ,od kojih su Kuro i Karmen zanimljiviji.

Shvatili smo! Neces da gledas seriju! Nemoj, niko te ne tera! Pisies jednu te istu stvar u prethodnih 15 postova (ako ne i vise)!

da li vi meni verujeteeee??????????? ne Božeeeeeeeeeee, nestao mi studio b, bas veceras!!!!!!!!! ubicu se maaaaaaaaaaaaaaaaajke mi, pa gde bas veceras, pise nesto tipa pozovite korisnicki servis da biste se pretplatili na ovaj kanal...A ja sam studio b imala i pre kablovske, kako sad da ga nemam??? Jaoj, kuku, eto baksuz sam nevidjeni,..... I sta sad da radim.... Garant nece stici ni sutra da bar gledam reprizu.... ajoooooojjjjjjjjj.... Tuznog li mog zivota...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Ja ne znam zasto toliko kukate oko lusijine smrti,pa to je samo serija koja ce proci kao i mnoge ranije.Ali meni je ova toliko dobra da kad se zavrsi ne znam sta cu.A ako odu i fiti i ostali,ja cu zbog tete da nastavim da gledam jer sam kao i urosh zaludjen za njom.

Jel zna neko gde da skinem onu pesmu od coni sto se cuje kad fitiju zvoni telefon.

Back