Seranovi

Dobro Saro, shvatili smo. U zadnjih 20 postova, sve jedno isto, pises! Za dzabe sto tema ima 100 strana, kada bi se sabrali pametni postovi, ne bi bilo ni desetak... Uvek se vrte iste price, tipa "ima li prevoda?", "Serija je postala dosadna posle Markosovog odlaska"...

eeeej preterujete!! ovo je predaleko otislo...
samo pisete kako je serija propala, vise nece biti ista...ajde sacekajte par dana posle lusijine smrti pa vidite-nemojte da je gledate ako vam se ne svidja i gotovo!
zbog par losih epizoda zaboravljate sve one zbog kojih ste bili spremni da ubijete da bi ih ponovo pogledali...
SERIJA JE SUPER ali ne moze do veka da traje i svaka epizoda da bude uspeh... nemojte da preterujete.........;)

opustite se...

samo pisete kako je serija propala, vise nece biti ista...ajde sacekajte par dana posle lusijine smrti pa vidite-nemojte da je gledate ako vam se ne svidja i gotovo!
zbog par losih epizoda zaboravljate sve one zbog kojih ste bili spremni da ubijete da bi ih ponovo pogledali...
SERIJA JE SUPER ali ne moze do veka da traje i svaka epizoda da bude uspeh... nemojte da preterujete.........;)

opustite se...

Ja to pricam vec 20 dana, ali niko nece da slusa!

DVD rip ili TV rip?

Nemam pojma. Tip mi rece dvx, u detalje se ne razumem.

Citam poslednje dve tri strane, ja se isto slazem sa vecinom toga, ali koliko god da ima kritika svi gledamo seriju i dalje. Iako mislim da ce osma serija biti suvisna, ipak je ocito da se snimanje nastavlja samo zato jer jos uvek ima dovoljno publike (u Spaniji oko tri miliona, sto nije malo, ali gledanost pada).

E sad, da li bi bilo bolje da su je prekinuli kad je bila na vrhuncu, npr, kad su otisli Markos i Eva, ili kad je poginula Lucia (za Kandelu se uopste ne slazem da je njen odlazak naskodio seriji), ja mislim da da. Onda bi to bila jedna stvarno zaokruzena prica.

Medjutim, uopste nije cudno da se neka uspesna serija otegla i izgubila na kvalitetu. Isto se desilo sa npr. Muckama, ko je gledao zna da epizode kad su se obogatili Del i Rodney nisu ni do kolena onima na pocetku. Ali je to i dalje bila jedna dobra serija. Isto i sa Seranovima, koliko god da su sad losiji nego ranije, ja ne znam nijednu bolju seriju trenutno na tv. Zato da zavrsim na ovu temu, ja cu da je gledam i dalje.

opustite se...

Možda si i u pravu.:)Sačekaćemo epizodu pa ćemo videti kakva je i kako će se nastaviti.;)
Može?

Toga se i ja plašim! Najverovatnije je neće tako lako preboleti a pored toga da je svi u seriji vole...:( Biće dosta:cry:. Ako ne bude bilo problema oko lusijinog ‚‚odlaska‚‚ ni ja neću biti toliko tužna. Biće mi žao, ali ću lakše preboleti ako ne bude bilo problema. OK. ono sledećih pet epizoda ali ako budu plakali do kraja sezone ja ću da se ubijem!:!:

Inače, meni su Lusija, Markos i Eva BILI omiljeni likovi. Mislim, ja ih i sada volim ali pošto oni u seriji više skoro neće ni postojati tj. više nisu likovi...:-(
Srećom tu će biti Markos (Fran Perea) koji će i dalje povremeno glumiti u seriji, kao gost!:D
Nego, hoće li se pojavljivati Eva, takođe kao gost. Ako hoće, pućiću od sreće!

Inače, meni su Lusija, Markos i Eva BILI omiljeni likovi. Mislim, ja ih i sada volim ali pošto oni u seriji više skoro neće ni postojati tj. više nisu likovi...:-(
Srećom tu će biti Markos (Fran Perea) koji će i dalje povremeno glumiti u seriji, kao gost!:D
Nego, hoće li se pojavljivati Eva, takođe kao gost. Ako hoće, pućiću od sreće!

Eva je samna izjavila da ne postoje nikakve sanse da se ona kao gost pojavi u seriji. Cini mi se da sam ostavio ovde taj link za intervju...Koliko sam, sa svojim oskudnim znanjem spanskog mogao da shvatim - ona je rekla da serianovi oznacavaju jedan lep period njene karijere, ali da ona ne zeli da se vraca na to, jer zeli da nastavi dalje...

Valjda ce biti bolje :)...
Šesta sezona, 27 epizoda [uredi]
6.1. La pasión según Fructuoso (Žitije po Fruktuosu)
6.2. Aquí huele a perro (Ovde zaudara na pse)
6.3. Los puentes de la Alcarria (Mostovi okruga Alkarija)
6.4. El talonario de Aquiles (Ahilova plata)
6.5. Il bambino della strada (Il bambino della strada)
6.6. Amar es transigir (Ljubav je trpni pridev)
6.7. Los tres cerditos (Tri praseta)
6.8. Paseando a Miss Emilia (Vozeći gospođicu Emiliju)
6.9. El declive del imperio Serrano (Pad imperije Serano)
6.10. Las fases del amor
6.11. El rastrillo zen
6.12. El jamón maltés
6.13. El padrino IV
6.14. Donde dije, digo Diego
6.15. Soy koala
6.16. Ese olor tan característico
6.17. Charol de leopardo
6.18. Breve historia de la filosofía
6.19. Algo pasa con Celia
6.20. Un año de soledad
6.21. La sombra de la Candelaria es alargada
6.22. La penitencia va por detrás
6.23. La mano amiga
6.24. Siempre positivo, nunca negativo
6.25. La parábola del hijo prófugo
6.26. Dos mujeres y un Serrano
6.27. Última llamada para Diego Serrano

Šesta sezona, 27 epizoda [uredi]
6.1. La pasión según Fructuoso (Žitije po Fruktuosu)
6.2. Aquí huele a perro (Ovde zaudara na pse)
6.3. Los puentes de la Alcarria (Mostovi okruga Alkarija)
6.4. El talonario de Aquiles (Ahilova plata)
6.5. Il bambino della strada (Il bambino della strada)
6.6. Amar es transigir (Ljubav je trpni pridev)
6.7. Los tres cerditos (Tri praseta)
6.8. Paseando a Miss Emilia (Vozeći gospođicu Emiliju)
6.9. El declive del imperio Serrano (Pad imperije Serano)
6.10. Las fases del amor
6.11. El rastrillo zen
6.12. El jamón maltés
6.13. El padrino IV
6.14. Donde dije, digo Diego
6.15. Soy koala
6.16. Ese olor tan característico
6.17. Charol de leopardo
6.18. Breve historia de la filosofía
6.19. Algo pasa con Celia
6.20. Un año de soledad
6.21. La sombra de la Candelaria es alargada
6.22. La penitencia va por detrás
6.23. La mano amiga
6.24. Siempre positivo, nunca negativo
6.25. La parábola del hijo prófugo
6.26. Dos mujeres y un Serrano
6.27. Última llamada para Diego Serrano

Ja je necu zaboraviti.Kao sto ni Evu nisam zaboravio.Jos samo da iz serije odu Santi, Fiti i Dijego pa da zatvore "radnju".Necu sigurno da gledam seriju zbog Giljea od koga je i Kuro zanimljiviji.

sigurno cete da zaboravite lusiju...naravno ako je ne budu pominjali u svakoj epizodi...i opklakivali je...:roll:

Potpuno se slažem sa tobom.
Naravno, ostaće mi lepe uspomene na nju kao što je i sa Evom i Markosom!
Ustvari nećemo je zaboraviti već će nam postati sve jedno kako je izašla iz serije, i neće nam biti važno što više nije u seriji.
Ali ako je budu oplakivali svaki čas, to će biti zeznuto...:roll:

Ja je necu zaboraviti.Kao sto ni Evu nisam zaboravio.Jos samo da iz serije odu Santi, Fiti i Dijego pa da zatvore "radnju".Necu sigurno da gledam seriju zbog Giljea od koga je i Kuro zanimljiviji.

Niko je neće zaboraviti.
Upotrebljen je loš izraz.Hteli su da kažu da ćemo plakati prve tri epizode ali ćemo vremenom naučiti da živimo sa tim.
Ali ako budu non stop pravili dramu oko toga niko neće lepo podneti smrt.
I eva i markos su izašli ali mi ih i dalje pominjemo.

Back