- Poruka
- 5.822
Tete izrasta u lepu devojku.Sto ne srede malo onu Jolie.
Hteli su da joli malo smrsa ali ona je krisom jela krofne tako da nista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tete izrasta u lepu devojku.Sto ne srede malo onu Jolie.

Nemjote tako, vidim stavila fixnu, od lepih zuba se kreceHteli su da joli malo smrsa ali ona je krisom jela krofne tako da nista![]()

Dobro reče za Giljea...stvarno je ružnjikav,ali takvi su valjda uvijek face u školi...Njoj se svidjao Valdano.Mogu sa njim da je smuvaju.Kakve veze ima sto je punija.Znaci debele ne mogu da imaju decka.Nije ni Valdano neka lepota.A Gilje onako klempav i spicast je kao neka faca. Za svakog ima neko.
Meni se čak čini da je Yoli sad mršavija nego što je bila ranije. Valjda kako je rasla. Za par godina biće ona ko i sve druge devojke. I naravno da nije ružna, samo su joj u seriji nabili one naočare da bi bila suprotnost Tete.
A Boliche je stvarno preterao. Volim i ja da jedem, ali mora čovek malo i da se kontroliše.![]()

Uroše, znaš, nije sve u izgledu.

Imam vesti!!!
Danas je poslednja epizoda sedme sezone Seranovih u Španiji. Pojavljuje se u njoj Pablo Puyol.
A evo šta kažu na sajtu 20minutos za neku špansku glumicu Lydiu Bosch:
La actriz catalana interpretará en la próxima temporada a Elena, el nuevo amor de Diego (Antonio Resines).Sustituye en un plano sentimental a Belén Rueda, con quien ya coincidió en similares circunstancias en Médico de familia.
Znači da će biti osme sezone!!!!!!!!!![]()
Dobro Wapa, shvatili smo! Ti znas spanski, ili ga bar razumes. E pa, posto nam je to sada svima jasno, sad bi mogla da sa ostalima komuniciras kao i svi drugi - ovo je forum na srpskom jeziku.
Wapa znamo da znas spanski ali ima nas koji ne znamo.Pa ako moze prevod.
Jos jedna odlicna epizoda! Zar nije Dijego bio fantastican dok je pevao u baru, a pogotovo dok mu je Coni drzala casove sa onim "mi, mi, mi, Hajme!". Bas su mi nedostajale takve scene koje me tako slatko nasmeju. Mada... Raula mi je bas zao. Pa nije zasluzio bas da bude tako nisko. Pa ni Afrika nije bila nikakav djak pa su joj scenaristi ipak dali neki pristojan posao, a Raul izgleda mora da plati za sve gluposti koje je napravio u ovoj seriji. Bas ga ponizavaju.
A povodom ove slike gore, zaista nisu mogli da nadju glumicu koja bi vise licila na Lusiju. Kao da joj je zaista sestra.