Seranovi

Da, ustvari bi mogla da se smuva sa Valdanom, on je baš lik. Ali čini mi se da nju neće da smuvaju ni sa kim, jer ona ima ulogu isključivo kao Teteina drugarica.

A Valdano je pokazao da ima dobar ukus kad se zaljubio u Luciju i poljubio je, jel se seća neko toga?

Za BIG PEOPLE: i meni nekad dođe da se poljubim samo dvaput, pa se onda setim da treba i treći put. A najbolji fazon je bio kad sam se upoznavala sa jednim Špancem, pružam ja njemu ruku, a on krenuo da me poljubi i tu moja ruka ostade u vazduhu. Koji blam! :lol:

Njoj se svidjao Valdano.Mogu sa njim da je smuvaju.Kakve veze ima sto je punija.Znaci debele ne mogu da imaju decka.Nije ni Valdano neka lepota.A Gilje onako klempav i spicast je kao neka faca. Za svakog ima neko.
Dobro reče za Giljea...stvarno je ružnjikav,ali takvi su valjda uvijek face u školi...
A zašto Joli da se mijenja?Takva je kakva je,bolje to,nego isfolirana.Da smrša,mogla bi,a uopšte nije ružna samo je malo punija!Čak nije ni toliko debela!Ona je Kejt Mos u odnosu na Bolićea...

Meni se čak čini da je Yoli sad mršavija nego što je bila ranije. Valjda kako je rasla. Za par godina biće ona ko i sve druge devojke. I naravno da nije ružna, samo su joj u seriji nabili one naočare da bi bila suprotnost Tete.

A Boliche je stvarno preterao. Volim i ja da jedem, ali mora čovek malo i da se kontroliše. :roll:

Meni se čak čini da je Yoli sad mršavija nego što je bila ranije. Valjda kako je rasla. Za par godina biće ona ko i sve druge devojke. I naravno da nije ružna, samo su joj u seriji nabili one naočare da bi bila suprotnost Tete.

A Boliche je stvarno preterao. Volim i ja da jedem, ali mora čovek malo i da se kontroliše. :roll:

KAd pomislim na njega zapitam se da li je ono normalno:roll::lol:

Imam vesti!!!

Danas je poslednja epizoda sedme sezone Seranovih u Španiji. Pojavljuje se u njoj Pablo Puyol.

A evo šta kažu na sajtu 20minutos za neku špansku glumicu Lydiu Bosch:
La actriz catalana interpretará en la próxima temporada a Elena, el nuevo amor de Diego (Antonio Resines).Sustituye en un plano sentimental a Belén Rueda, con quien ya coincidió en similares circunstancias en Médico de familia.

Znači da će biti osme sezone!!!!!!!!! :super:

C_2_maincontent_733_largeimage-1.jpg

Tete kao mali Kinez:lol::lol:

Imam vesti!!!

Danas je poslednja epizoda sedme sezone Seranovih u Španiji. Pojavljuje se u njoj Pablo Puyol.

A evo šta kažu na sajtu 20minutos za neku špansku glumicu Lydiu Bosch:
La actriz catalana interpretará en la próxima temporada a Elena, el nuevo amor de Diego (Antonio Resines).Sustituye en un plano sentimental a Belén Rueda, con quien ya coincidió en similares circunstancias en Médico de familia.

Znači da će biti osme sezone!!!!!!!!! :super:

Dobro Wapa, shvatili smo! Ti znas spanski, ili ga bar razumes. E pa, posto nam je to sada svima jasno, sad bi mogla da sa ostalima komuniciras kao i svi drugi - ovo je forum na srpskom jeziku.

Dobro Wapa, shvatili smo! Ti znas spanski, ili ga bar razumes. E pa, posto nam je to sada svima jasno, sad bi mogla da sa ostalima komuniciras kao i svi drugi - ovo je forum na srpskom jeziku.

Taj tekst je kopiran sa drugog sajta, nisam ga ja napisala, tako da se tu uopšte ne radi o mojoj komunikaciji na španskom. A kopirala sam ga u brzini, mogla sam i da ne kopiram, izvinite molim vas, neće se više ponoviti.

Wapa znamo da znas spanski ali ima nas koji ne znamo.Pa ako moze prevod.

Može. Glumica iz Katalonije (Lidija Boš) će u sledećoj sezoni glumiti Elenu, novu Dijegovu ljubav. Ona menja Belen Rueda na sentimentalnom planu, sa kojom je već bila u sličnoj situaciji u seriji Medico itd.

Jos jedna odlicna epizoda! Zar nije Dijego bio fantastican dok je pevao u baru, a pogotovo dok mu je Coni drzala casove sa onim "mi, mi, mi, Hajme!". Bas su mi nedostajale takve scene koje me tako slatko nasmeju. Mada... Raula mi je bas zao. Pa nije zasluzio bas da bude tako nisko. Pa ni Afrika nije bila nikakav djak pa su joj scenaristi ipak dali neki pristojan posao, a Raul izgleda mora da plati za sve gluposti koje je napravio u ovoj seriji. Bas ga ponizavaju.
A povodom ove slike gore, zaista nisu mogli da nadju glumicu koja bi vise licila na Lusiju. Kao da joj je zaista sestra.

Jos jedna odlicna epizoda! Zar nije Dijego bio fantastican dok je pevao u baru, a pogotovo dok mu je Coni drzala casove sa onim "mi, mi, mi, Hajme!". Bas su mi nedostajale takve scene koje me tako slatko nasmeju. Mada... Raula mi je bas zao. Pa nije zasluzio bas da bude tako nisko. Pa ni Afrika nije bila nikakav djak pa su joj scenaristi ipak dali neki pristojan posao, a Raul izgleda mora da plati za sve gluposti koje je napravio u ovoj seriji. Bas ga ponizavaju.
A povodom ove slike gore, zaista nisu mogli da nadju glumicu koja bi vise licila na Lusiju. Kao da joj je zaista sestra.

Nisam jos gledao poslednju epizodu, ali Raul se mnogo opustio kada mu je cale dobio pare i nije hteo prstom da mrdne, osim onog lokala! A verovatno bi i svi drugi tako radili, tako da nije lose postupio toliko! A Fiti ce se opet obogatiti ( bilo je ranije napisano ), tako da Raul nece morati da se ponizava! Tocak srece se okrece!

Back