Urosh_
Primećen član
- Poruka
- 635
Zena stvarno extra lici, ali je nasa Lusija ipak lepsa!...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

---------Danas je poslednja epizoda sedme sezone Seranovih u Španiji. Pojavljuje se u njoj Pablo Puyol.------
STO CE PUYOL U POSLEDNJOJ EPIZODI???
da igra fudbal ?![]()
, nije Carlos Puyol, nego Pablo, onaj sto je glumio Pedra u Koraku napred, mnogo dobar frajer bio. A ovaj fudbaler je malo chupav, ne?
Kako Kuro ume da me iznervira to nije zdravo! A jos je gori Dijego, kad god se mali nadrnda zbog necega, on mu udovoljava! Ipak je WC cetka mnogo bolji metod za Seranove ( mislim na Giljea i Kura, pa i Markitosa dok je bio mladji ) ! Kad bi roditelji stvarno tako popustali deci, zivot bi bio da kazem mnogo opusteniji, ali ne i ispravniji!
jeste čupav je.
Ali sad ja tebe da ispravim
Nije Carlos Puyol već CarlEs Puyol...
Samo, strasno se me nervira kada imaju neke flashback-ove, i kada prikazuju Dijega u mladosti - liku nabiju crnu periku, ali i dalje ostane sa budjavom prosedom bradom. Toi srozava verodostojnost maximalno, mogu bar neku privremenu farbu da mu stave na bradu...
Ova epizoda je bila extra! A najci je Santi za Adama i Peru! a tek kada je pricao deci kako se kolju svinje! Su na kraju ispade super devojka! Ko ce prvi da poljubi Manua sutra, Afri ili Tete? Jel ce biti nesto izmedju Raula i Su?

Jucerasnja epizoda je bila dosta dobra, a Santi posebno zanimljiv.Ova epizoda je bila extra! A najci je Santi za Adama i Peru! a tek kada je pricao deci kako se kolju svinje!

Jucerasnja epizoda je bila dosta dobra, a Santi posebno zanimljiv.
Kada je vozio onog malog Karima, u jednom trenutku se iznervirao i opsovao Muhameda, ne razmisljajuci da bi klinca to moglo da uvredi; ili kada je, mrtav hladan, pred decom zapalio tompus, kojim zamalo da izazove pozar.![]()

Megy, reklamiranje je strogo zabranjeno!
ops:
ops:
ops: