Seranovi

---------Danas je poslednja epizoda sedme sezone Seranovih u Španiji. Pojavljuje se u njoj Pablo Puyol.------

STO CE PUYOL U POSLEDNJOJ EPIZODI???
da igra fudbal ? :D

He he :lol:, nije Carlos Puyol, nego Pablo, onaj sto je glumio Pedra u Koraku napred, mnogo dobar frajer bio. A ovaj fudbaler je malo chupav, ne?

Kako Kuro ume da me iznervira to nije zdravo! A jos je gori Dijego, kad god se mali nadrnda zbog necega, on mu udovoljava! Ipak je WC cetka mnogo bolji metod za Seranove ( mislim na Giljea i Kura, pa i Markitosa dok je bio mladji ) ! Kad bi roditelji stvarno tako popustali deci, zivot bi bio da kazem mnogo opusteniji, ali ne i ispravniji!

Kako Kuro ume da me iznervira to nije zdravo! A jos je gori Dijego, kad god se mali nadrnda zbog necega, on mu udovoljava! Ipak je WC cetka mnogo bolji metod za Seranove ( mislim na Giljea i Kura, pa i Markitosa dok je bio mladji ) ! Kad bi roditelji stvarno tako popustali deci, zivot bi bio da kazem mnogo opusteniji, ali ne i ispravniji!

Pa cetka bi za Tete bila prava metoda resavanja problema, jer je likusa bas malo razmazena u poslednje vreme...
Blagi uzas!

Inace, epizoda od sinoc je bila OK.

Samo, strasno se me nervira kada imaju neke flashback-ove, i kada prikazuju Dijega u mladosti - liku nabiju crnu periku, ali i dalje ostane sa budjavom prosedom bradom. Toi srozava verodostojnost maximalno, mogu bar neku privremenu farbu da mu stave na bradu...

jeste čupav je.
Ali sad ja tebe da ispravim :mrgreen:
Nije Carlos Puyol već CarlEs Puyol...

E jeste, istina je, nego ja baš ne pratim fudbal (blago rečeno) pa nisam znala.

Samo, strasno se me nervira kada imaju neke flashback-ove, i kada prikazuju Dijega u mladosti - liku nabiju crnu periku, ali i dalje ostane sa budjavom prosedom bradom. Toi srozava verodostojnost maximalno, mogu bar neku privremenu farbu da mu stave na bradu...

Složila bih se u potpunosti, samo mislim da mu ni ofarbana brada ne bi puno pomogla. Što ne batale te flashbackove, bilo je zabavno ono prvi put kad smo videli Diega čupavog, ali sad je malo postalo dosadno.

Ova epizoda je bila extra! A najci je Santi za Adama i Peru! a tek kada je pricao deci kako se kolju svinje! Su na kraju ispade super devojka! Ko ce prvi da poljubi Manua sutra, Afri ili Tete? Jel ce biti nesto izmedju Raula i Su?

Ova epizoda je bila extra! A najci je Santi za Adama i Peru! a tek kada je pricao deci kako se kolju svinje! Su na kraju ispade super devojka! Ko ce prvi da poljubi Manua sutra, Afri ili Tete? Jel ce biti nesto izmedju Raula i Su?

Santi je ubedljivo najjaci lik u seriji i bez njega bi bilo upola manje zabavno i zanimljivo. On je svojim gafovima uvek iznova osvezavao seriju. Ovo veceras je pravi primer za tako nesto.

Ova epizoda je bila extra! A najci je Santi za Adama i Peru! a tek kada je pricao deci kako se kolju svinje!
Jucerasnja epizoda je bila dosta dobra, a Santi posebno zanimljiv.
Kada je vozio onog malog Karima, u jednom trenutku se iznervirao i opsovao Muhameda, ne razmisljajuci da bi klinca to moglo da uvredi; ili kada je, mrtav hladan, pred decom zapalio tompus, kojim zamalo da izazove pozar. :)

Jucerasnja epizoda je bila dosta dobra, a Santi posebno zanimljiv.
Kada je vozio onog malog Karima, u jednom trenutku se iznervirao i opsovao Muhameda, ne razmisljajuci da bi klinca to moglo da uvredi; ili kada je, mrtav hladan, pred decom zapalio tompus, kojim zamalo da izazove pozar. :)

Najjaci je bio kada su ga policajci uhvatili i u tom trenutku panudr na toki-vokiju cuje da je nestalo osmogodisnje dete koje se odaziva na ime Karim, gleda u Santija i pita ga da se taj mali kojim slucajem ne zove Karim, a mali proturava glavu kroz prozor i kaze da, a Santi ce: Pa zar ti nisi Mustafa...

Inace, slazem se da bi trebalo da batale te flesbekove. Bilo je u redu kada je bila u pitanju ona fudbalska utakmica (to je neka 3. sezona, koliko se secam, i mislim da su tada prvi put krenuli sa flesbekovima, kada Dijego nije smeo da igra zbog srca, a hteo je...)

Mnogo mi j bilo zao Su kada je plakala zbog drustva! Devojka je stvarno extra lik! I drago mi je sto je Manu ostao bez Afrike i Tete, bar za sada! Jel neko zna zasto je Raul prekinuo zurku?

E stalno bacim pogled na vas forum. i evo tek sada sam se odlucila da nesto napisem...Serija je odlicna,ima propusta naravno,ali ja boljlu odavno nisam gledala...Starije epizode su malo kvalitetnije,ali sa obzirom da rade sa oskacenom ekipom veoma dobro se drze..p.s ova sledeca epizoda ce biti malo nerealna jer koja devojka bi ostavila Raula....... :-) :-)

Bas dobra epizoda! Manu je sve odvratniji, a izgleda da ce se ipak smuvati sa Afrikom. Nadam se da to nece dugo da traje. Raul je postao potpuno pozitivan lik. Tek poneka glupost, kao juce ono sa pustanjem filmova u skoli, i bas mi je zao sto ga Afrika ovako zavrce. A stvarno je bila dobra ona fora od juce sa Adamom i Perom. Kako im samo padne na pamet...
Jos epizoda,dve, tri i eto nama Markosa. Ne mogu da docekam!

Back