Seranovi

Ja imam kompletnih sest sezona na 19 DVDa,u utorak mi stize i 14 epizoda sedme sezone sto su snimljene ove godine,ali nema prevoda..

Zanimam me,jel se jos snima serija,mislim jel trenutno sada snimaju sedmu sezonu??
Zna li se u kom gradu se snima serija Los Serrano?

Ima snimljenih 149 epizoda, sto znaci da u 7. sezoni ima oko 20 epizoda! Snimljene su sve epizode koliko ja znam, ali se ne zna da li ce biti 8. sezona!
Snima se u Santa Justa-i, to ti je deo Madrida, kao Mirijevo za Beograd ili tako nesto!
Zar je kod njih vec prikazano 14 epizoda? Ja mislio tek su na 6 , 7....Au, kako vreme leti!

Nemojte pricati o nabavljanju serije, imate temu za to (btw kad ste vec spomenuli da poslednji put kazem da sam je nabaio od zmajceka-kontaktirajte njega).

Cini mi se da polako opada kvalitet epizoda...

Nemojte pricati o nabavljanju serije, imate temu za to (btw kad ste vec spomenuli da poslednji put kazem da sam je nabaio od zmajceka-kontaktirajte njega).

Cini mi se da polako opada kvalitet epizoda...

Bas naprotiv, epizode su se poboljsale, od kada su se Lusija i Dijego pomirili ( period dok su bili rastavljeni bio je pomalo dosadan) ne zbog toga sto su bili rastavljeni, nego sve jedna te ista prica...i sve u krug...sada se kvalitete opet digao!

Bas naprotiv, epizode su se poboljsale, od kada su se Lusija i Dijego pomirili ( period dok su bili rastavljeni bio je pomalo dosadan) ne zbog toga sto su bili rastavljeni, nego sve jedna te ista prica...i sve u krug...sada se kvalitete opet digao!

A kada Lusia pogine,serija ce biti nekako tuznija..

A kada Lusia pogine,serija ce biti nekako tuznija..

Pa tu si u pravu, ali doci ce novi glumci, i ako ih prihvatimo normalno, a ne kao ovi hoce da nadoknade Lusiju, ocajni su i tako to, bice extra. Ti novi likovi otvaraju prostor novim zapletima sto znaci da ce biti zanimljivo! Aj mi pusti neku sliku od Tete na pvt ili na temi svejedno! Moze i preko mail-a ako tebi vise odgovara!

:P ja sam nowi ...xD gledam seranowe narawno....nego jel ima neko da mi poshalje neki winrara ili winzip poshto sam skinuo neke epizode shto wi ostawili linkowe pa sad ne mogu da ih otworim jer nemam owo dwoje a sa neta kad ih skinem ne mogu da rade jer sam iskoristio probnu werziju...pa ako neko ima bilo bi mi od pomoci!!!:p

Naselje Santa Justa ne postoji, to je imaginarno naselje u Madridu.
Koliko ja znam, sezona se snima od avgusta do januara, sto treba da znaci da je 7. sezona vec snimljena.

Juče ja prebacim na tve (television española), kad ono neki film sa Jose Luisom, on glumi derpea u roze košulji. Odo ja dalje, vratim se za pola sata opet na tve kad ono Diegito, iz mladjih dana, glumi nekog tipa što mu je žena pretučena, jure ga kriminalci, on je zaštićeni svedok, tako nekako. Tad je bio mnogo mršaviji, nije ličio na medu kao sada :mrgreen:. Eto, pustili nam valjda da prekratimo vreme od petka do utorka.

Rabbit, kakva novost?

Pa tu si u pravu, ali doci ce novi glumci, i ako ih prihvatimo normalno, a ne kao ovi hoce da nadoknade Lusiju, ocajni su i tako to, bice extra. Ti novi likovi otvaraju prostor novim zapletima sto znaci da ce biti zanimljivo!

A KO SU NOVI LIKOVI ? :)

Pa tu si u pravu, ali doci ce novi glumci, i ako ih prihvatimo normalno, a ne kao ovi hoce da nadoknade Lusiju, ocajni su i tako to, bice extra. Ti novi likovi otvaraju prostor novim zapletima sto znaci da ce biti zanimljivo!

A KO SU NOVI LIKOVI ? :)

pa manu, on dolayi u vetj sledetjoj epizodi i josh neke dve shto tje da muvaju diega (valjda), tako sam ja chula!

samo da odam proznanje FRANCU SALASU! decko, ovo kao da sam ja pisala, retko kad da ce neki muskarac priznati da izistinski voli neku seriju... Inace, i meni su nestasne godien naj najnaj... nema bilo sta da dodam od onoga sto je ovo pametno momce prozborilo... xe, xe, xe... P. S. franc javi se na pp da procaskamo malo, vidim da imamo zajednickih tema.... seranovi su zakon

Pitao sam jednu profesorku geografije, i ona mi je rekla! To joj je ipak struka!

Nemoj da verujes profesorima :mrgreen:, ne uce oni tamo na fakultetu koja sve imaju sela i naselja u i oko Madrida, to je malo previse u sitna crevca.
Ja sam bila u M. duze vremena i nikad nisam cula da je neko pomenuo to naselje. Osim sto sam sad iskopala na netu da ima neka parohija Santa Justa y Santa Rufina. Nisi mislio na to? Parohija nije naselje!

Ih bre, sto ste cepidlake! Pa kakve veze ima da li postoji Santa Justa ili je izmisljena?! K'o kad bismo se sad preganjali oko toga da li postoji automehanicar po imenu Fruktuoso Martinez koji zivi u Madridu ili ne postoji... Osim toga, ne verujem da je pojam kompletno izmisljen, jer je scenarista ipak Spanac i poznaje valjda dovoljno svoju zemlju i glavni grad da ne mora da izmislja geografske pojmove za seriju.
A sto se tice novih likova, pa naravno da ce ih biti. Moraju da ubacuju nove kad stari odlaze. Nema razloga da sumnjamo da ce i oni biti interesantni. Pa i Coni i Hoselito su relativno novi likovi, pa su sjajni.

Nemoj da verujes profesorima :mrgreen:, ne uce oni tamo na fakultetu koja sve imaju sela i naselja u i oko Madrida, to je malo previse u sitna crevca.
Ja sam bila u M. duze vremena i nikad nisam cula da je neko pomenuo to naselje. Osim sto sam sad iskopala na netu da ima neka parohija Santa Justa y Santa Rufina. Nisi mislio na to? Parohija nije naselje!

Једна парохија може дапокрива мање насеље али у овом случају Санта Хуста је измишљени део Мадрида за потребе снимања серије.
Ја сам негде и пронашао како се зове овај део где снимају серију али не могу да се сетим где је то било...

Ma da, na kraju krajeva nije ni bitno da li Santa Justa stvarno postoji. Ali da završimo razgovor na tu temu, u Wikipediji kaže:
Los Serrano (22 de abril de 2003 - ...) es una serie española de televisión, que relata los enredos de la familia Serrano, que vive en la Ronda de Santa Justa nº 133, situado en el ficticio barrio de Santa Justa, en la Ribera del Manzanares, en Madrid.
ficticio=fiktivan

Ja nemam pojma gde se nalazi studio gde se snima serija, iskreno.

Back