matt757
Aktivan član
- Poruka
- 1.165
To je sigurno zato sto nije htela vise da glumi u Serranovima..
Sigurno je imala drugih obaveza...
Snimala je film i nije mogla vise da uskladi. Zato je napustila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sigurno zato sto nije htela vise da glumi u Serranovima..
Sigurno je imala drugih obaveza...
Ljudi ste primetili da uwek kada pocinje nowa epizoda uwek Kuro prica sta je bilo,kako je i t.d.?
Tete ce se wratiti u Barselonu?
Koliko sam video na youtube ona se od njih oprostila. I to je sve. Sledeca epizoda pocinje kako Dijego,Gilje i Kuro sede za stolom i jedu pizzu. Kurro prica kako se sve promenilo od kada ih je Lusija napustila....Tete je u Barseloni itd...Znaci te scene sahrane i nema.
Ja isto mislim da nije ni snimljena scena sahrane, ipak su seranovi mayormente komedija, a na sahranama nema šala.
Žena je dobila mnogo dobre ponude na filmu, a i u pozorištu. To je kao kad neko radi u nekoj firmi i super mu je društvo, ali mu ponude posao u nekoj mnogo većoj firmi sa velikom platom i mogućnosti napredovanja. Čovek bi bio budala da ne pređe, jel?
Da,da,u pravu si..
Mada i da je ostala u seriji ne bi nista pogresila,Serranovi su bas popularni..
A sta je sa Candelom,i ona je sigurno iz nekog slicnog razloga napustila seriju..
OK!Znaš kako je kod glumaca, uvek se više ceni film i pozorište nego tv, tako je i kod nas uostalom. A još plus kad nešto radiš više godina, kao što je ona snimala seranove tri, četiri godine, uvek ti je izazov da radiš nešto novo.
Kandela je valjda isto išla da snima neki film, ne znam koji, zadnji njen za koji sam ja čula je Mataharis iz 2007. Ali ne mislim to da gledam, nije mi ona nešto zanimljiva bila.
Znaš kako je kod glumaca, uvek se više ceni film i pozorište nego tv, tako je i kod nas uostalom. A još plus kad nešto radiš više godina, kao što je ona snimala seranove tri, četiri godine, uvek ti je izazov da radiš nešto novo.
Kandela je valjda isto išla da snima neki film, ne znam koji, zadnji njen za koji sam ja čula je Mataharis iz 2007. Ali ne mislim to da gledam, nije mi ona nešto zanimljiva bila.
Da,ali meni je serija nekako drugacija od kada je Lusija poginula,nekako mi je tuznija serija..
Mogla je izdrzati jos malo,ionako je serija pri kraju snimanja,valjda..
Manu dodje Tete brat od tetke, odnosno sin Sergijeve sestre, ijaoooo :shock:
Ajd' postavi taj video sa youtuba..
Hvala unapred!
Ima li neko seriju sa prevodom??
Extra!!
Bilo bi odlicno..
Ja imam ali bez prevoda..
Postoje li neki forumi Los Serrano?