Seranovi

hahahaha znam gledao sam juce :D sad sam bas odgledao onu epizodu s onim sto odrao 20 osoba pa ga dijego proglasava krivim prvo pa onda neduznim :D to mi je jedna od omiljenih epizoda (111)
steta sto je malo zaboravljena serija s obzirom koliko je dobra

Ovaj link od 2011 je cini mi se vec bio ovde, tako da nema sanse izgleda, ja kad bih imao kintu platio bi im da snime dalje a i Fran Perea je skoro u svom interviju za twitter rekao da bi sad trebao da glumi Dijega zbog godina itd...

ja sam skoro video kako izgledaju glumci i nisu se skoro uopste promenili. fran mi je isti kao i u seranovima, a i on kada je glumio da ima 16-17 god na pocetku serije zapravo je imao oko 24-25 godina tako da godine i nisu problem. samo bi oni hteli da se skupe mislim da bi im takodje to i donelo dosta novca jer svi koji su nekad gledali seranove odgledali bi te epizode :)

u kojoj epizodi dijego dobije infarkt i santi kaze markosu da su eva i on rodjeni brat i sestra?
i u kojoj epizodi markos saznaje da nisu brat i sestra, kad mu santi kaze pre evinog odlaska i on ga udari? hitno mi treba ako zna neko

Jao, ja na netu gledala danas sa bratom epizodu kad Santi, Dijego i Fiti idu u London. I kad se Raul i Aleks goli sakriju u Lusijin orman. Stomak me je boleo od smeha :zcepanje:

gledao sam ovu seriju po 3 4 put na kompijuteru,dok sam imao grip pre par nedelja, svakog dana po desetak epizoda. sad mi je mnogo cudno sto gledam po jednu epizodu dnevno, a nedeljom i ponedeljkom nema :O

I ja sam proslo leto,svakog dana gledao po 4,5 epizoda,celu seriju sam za otprilike mesec dana pogledao.Sad gledam na Studiu B,ali mislim da su trebali da puste i nedeljom i ponedeljkom,da serije ide svaki dan,ovako dva dana cekam Seranove... :)

tacno, ja plus imam svakog drugog dana uvece trening oko 10 sati i cesto gledam na kompijuteru po jednu epizodu, pratim ritam televizije :D
stvarno je glupo sto ne daju 2 dana, makar ponedeljkom da daju :)

Back