Seranovi

nisam mislio da su epizode smor taman posla pu pu daleko bilo :mrgreen: nego kometarisanje istih na forumu po milioniti put
Inace seriju bih gledao makar nista drugo na tv-u ne pustili do kraja zivota jer ovo je nesto najbolje sto je napravljeno od kad postoji televizija :super:

Koja ti je brzina neta i da li secka ili ne?:D

nece da secka ako imas kablovski, adsl ili 3G moze i wifi ali zavisi od grada do grada ako si iz bg-a ili nekog veceg grada onda radi ako ne nije sigurno preko wifi-ja.Najmanja brzina bi trebala da ti bude 256/128 al pod uslovom da nisu upaljeni torrent-i rapidshare ili nesto trece za skidanje tad ce da secka skroz.

Poslednja izmena:
gledaj bre lepo na ovom linku sto je amza postavio :D ja gledam preko BS playera i super je slika!!!jel bilo nakraju danas???

ti si bas srecan sto me vidis :D
cime sam zasluzio toliku paznju sa tvoje strane?(ne mogu reci da ne prija) :D

Petkom ne pustaju vojvodjani samo ponedeljak-cetvrtak

Poslednja izmena:
U kojoj je epizodi scena kada Lusija otpusava wc solju i sve ono iz solje pada po njoj :hahaha:. Ne mogu da nadjem nikako.

Ne mogu da ti pomognem, imam losu memoriju pamcenja :manikir:

Predlazem ti da pregledas ponovo sve epizode od pocetka, sigurno ces da naidjes na tu scenu. Evo da ti pomognem, ne moras da gledas posle 100 i neke epizode kad je Lusija umrla, ta scena je bila ranije. Ne moras da mi zahvaljujes, ic okej :hahaha:

Back