Seranovi

Хоће...
Видесте ли шта љубомора уради?
И пријатељско саветовање?
Еее, мој Дијего, синоћ ми га је било мало и жао али сам је крив...

Bedak... Pa jel ce se ikada pomiriti...
Ja sam vec gledala ovu seriju bas do jucerasnje epizode, tako da sada nemam pojma sta ce se desavati...
I da, sledece nedelje nabavljam komplet seriju na 19dvd-a.............. :))))))

Хоће...
Не брини...
Али, биће још многог изненађења до тада...
Ја сам синоћ плакао од смеха Раулу и Фитију и деди...
А Гиље и Тете су ми тако симпатични...

AAA da i ja za Martinese, stvarno su najsmesniji!!!
Uh Gilje i Tete u sledecoj...... Jedva cekam, bas su slatki...
E da te pitam, gledala sam na youtube nesto iz zadnje sezone, i tamo Raul i Afrika nisu zajedno... Raskinuce?

AAA da i ja za Martinese, stvarno su najsmesniji!!!
Uh Gilje i Tete u sledecoj...... Jedva cekam, bas su slatki...
E da te pitam, gledala sam na youtube nesto iz zadnje sezone, i tamo Raul i Afrika nisu zajedno... Raskinuce?

Da oni ce raskinuti, jer ga je Afrika varala sa nekim Manuom koji ce posle doci. A Raul muchenik to saznaje u epizodi kad zagine Lusija. Posle ce u sedmoj sezoni da dodje raulov sin............uglavnom, bice zanimljivo!!!

Хоће...
Видесте ли шта љубомора уради?
И пријатељско саветовање?
Еее, мој Дијего, синоћ ми га је било мало и жао али сам је крив...
Ne znam sta vise da mislim o Dijegu.Dobar je on covjek,ali je mnogo posesivan i naivan.
Santija bi ubila u poslednje vrijeme,stalno se mjesa!
Mislim da se Lucii svidio Pol,ali nije mogla zbog Dijega da bude sa njim...razumijem je,ali Dijego ne shvata KOLIKO TA ZENA CINI ZA NJEGA a koliko malo on za nju.
Pa sta ako Afrika prevari Raula?Koliko puta je on nju?!
undertaker malo je bezveze da nam govoris unaprijed sta ce se desiti...

E da ja mislim da ne bi trebalo da se prica sta ce se desavati,jer onda ljudima nece biti zanimljivo da gledaju.Baja pusti ih malo da vide sami...Ako nekog zanima kao sto je ova Anja vi se lepo dopisujte na pm.
Sve je to super lepa serija,gilje i tete slatki,dijego dobar,raul je vise puta varao afriku,ali aj sad malo nemojte da pisete o tome sta ce biti nadalje smorili ste!

p0z 8-)

PS. Nista licno :razz:

Back