Wapa
Primećen član
- Poruka
- 940
Losa je glumica ali je doooobraaa ribaNije kao Lusi da se razumemo
![]()
Belen je i dobra glumica i dobra riba.
Antonio Resines ne moze da joj odoli, ovde je navalio na nju kao sivonja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Losa je glumica ali je doooobraaa ribaNije kao Lusi da se razumemo
![]()
Tebi su izgleda moderatori dozvolili jedan post na dan...![]()
Na fejsu sam Nataliji poslao 10 puta zahtev za prijatelja a nije mi prihvatila,i slao 222 puta poruke ni da napise nesto bar da znam..![]()
![]()
![]()
Sto si promenio sliku santija fitija i dijegae vidiš brate u čemu je tvoj problem,zašto si morao sad da napišeš novi post,zašto jednostavno u postu iznad nisi stisuno lepo ‚‚izmeni‚‚ i napisao sve u jednoj poruci,smisli brate sve što hoćeš da kažeš i napiši to u jednoj poruci,a ne ovako da bzv zatrpavaš forum....
super je sve to što si ti aktivan i što dolaziš često,al malo skontaj granicu.
Sto si promenio sliku santija fitija i dijega![]()
Dajte neke slike fitija..iz bara naravno![]()
E to sam i ja sad htela da napisem!Ljudi ovo nesme da se zaboravi Wapa()je napisala dve poruke u toku jednog dana posle 1000000000 god
Wapa()da castis tako sto ovo nece biti poslednji put
![]()
bacićemo ga u wc šolju i onako će se negde uliti u more...koji je ovaj santi kralj
da,bliži se kraj,posle stote,epizode samo lete....Upravo tako...
Sad se bliži kraj...Gilje i Tete će uskoro biti oterani u Francusku....
Ne znam za njega, ali ja sam pocastvovana.asdfghjkl i jekana, kakvi ste vi likovi
Matt, to joj je neki novi od pre par meseci, ako se secas i tad sam bila nasla neku sliku kad su se tek pojavili u javnosti, neki Francuz, ne znam ko je i sta je samo izgleda da ima para posto je bizmismen![]()