Seranovi

Samo da vas upozorim da smanjite malo spam na ovoj temi. Dakle, postovi kao što su "da", "ne", "lol", "ekstra", "njesra" i slično ne spadaju u postove, već su čist spam. Nakon ovog upozorenja, ukoliko ne upale i upozorenja preko PP-a, dobijaćete banove. Važi za sve.

Afrika ***** je trudna...Mamicu joj jareću.
Meni ovo ne liči više na Seranove.Ovo sve više liči na neku špansku seriju.
Sranje.GDE IMA DA SE KUPE EPIZODE?ULICU I BROJ NEKA NAPIŠE KO ZNA.

Kako me Tete nervira,strašno.Manu,jel ideš?
Kad je to izgovorila,hteo sam da razbijem Tv.

Poslednja izmena:
Afrika ***** je trudna...Mamicu joj jareću.
Meni ovo ne liči više na Seranove.Ovo sve više liči na neku špansku seriju.
Sranje.GDE IMA DA SE KUPE EPIZODE?ULICU I BROJ NEKA NAPIŠE KO ZNA.

Kako me Tete nervira,strašno.Manu,jel ideš?
Kad je to izgovorila,hteo sam da razbijem Tv.

To i jeste spanska serija.Za epizode obrati se na temi ‚‚razmena serija i filmova‚‚ tu ugovori transfer.

Najvise sam se pokido kad je fiti izleteo iz kade....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

i najjaci mi onaj kadar kad se afri okrene da se izdere na coni zato sto je rekla manu-u za trudnocu,kad ono samo otvorena vrata....ajojjjjjj:hahaha:

Cek malo,kako to da je ona rodjena 16 marta?
U epizodi kad je Santi nasao onu Natali,pa kad je ona pitala Luciu ,,Ti si rodjena 7. avgusta?"
A Luci rekla ,,Da,kako znas?"

A kako onda ovde pise da je rodjean 16 marta? :dontunderstand:

Mnogo takvih gresaka ima, nisu znali da ce gledaoci obracati paznju na to...:p

tema

Tete je opet pocela da me nervira...kucka. Da Manu hoce, ona bi se odma' bi se ka.rala sa tim neandertalcom...

Gde su swi oni motori iz serije? Onaj od Tete shto joj poklonio tata(Serhi), pa onaj shto su dali Markosu kad je dobio neku 5-icu(A kod njih)? I kod njih chim neko dobije dobru ocenu dobija motor...:lol:Kad bi bilo tako kod nas...:think::super:

Back