***slatka mala***
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
pa necu otici bas u 8, zna se kad dolaze...al videcemo jos....nema veze-samo da ih vidim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ewo i ja da wam se jawim! Nisam odawno nistha pisao[imam razloge za to] ali ewo sad mogu !
, Gilje i Tete napokon u zavrshise u krewetu
... A Luna nije losha u pocetq me nerwirala ali sad je coo
l ,
!!!Malo Choni smara ali stho ce zena
... EEEE sad
Ali cuo sam da ce i biti neka zurka sa njima :blabla: ide li ko tamo ??? 

OLa!Ewo i ja da wam se jawim! Nisam odawno nistha pisao[imam razloge za to] ali ewo sad mogu !
Pa da pohwalim owe prwe epizode 8 sezone
, Gilje i Tete napokon u zavrshise u krewetu
![]()
... A Luna nije losha u pocetq me nerwirala ali sad je coo
l ,
Diego Santi i Fiti odlicni kao i uwjek!!!Malo Choni smara ali stho ce zena
Curro je porastao... EEEE sad
![]()
Cujem da dolaze u Beograd pa ko mozhe neka ih slikaAli cuo sam da ce i biti neka zurka sa njima :blabla: ide li ko tamo ???
Poz!
P.S Tete je preslatka !!!![]()

nek me neko podseti ako moze ~ sta znaci ono sto Dijego non stop ponavlja "sodomizuje"? sa cime je on to permutovao???

Rec "sodomizuje" Dijego stalno koristi umesto reci "somatizuje" - u smislu da fizicki dozivljava stresne situacije.
Sto se tice dolaska Giljea i Tete u Beograd - pa zar nije preslatko i divno sto je Studio B to uradio za svoje gledaoce? Koja je televizija tako nesto u skorije vreme uradila? Istina, ja sam se nadala kad su najavili dolazak zvezda Seranovih, da bi to mogao da bude Fran (Markos):, pa da nam mozda i otpeva neku njegovu pesmu
, ali ni ovako nije lose. Bice simpaticni - sigurna sam. Ali koji bi to pogodak bio da su doveli "trio"!!! Eh!

e a da neki ne dolazi,svi biste pljuvali!!!a sad ne odgovara sto i neko dolazi,sta fali gliljeu i tete sa jedne strane da nema njih smorili bi se...ja sam zadovoljan sto bilo ko dolazi...tako da hvala studiju B poz

i 

za njihA sta ako vas iznenade pa dodje jos neko ili u mnogo gorem slucaju niko nedodje.

U petak, 17. oktobra, pet minuta pre podneva svi cemo biti tamo.
Dali oni u seriji imaju kao sada 18 odnosno 19 god?

Najomiljeniji mi je bio vec skoro izbacen th. Raul.
Najzanimljivija i najlepsa je Luna.
Najvise mrzim Coni i uvek sam.
Najdosadniji mi je Diego!
.