Seranovi

Nova epizoda je bila suuuuuper, nakon jednog duzeg vremena je bilo par fora da se smejes naglas da te cuju komsije. To me raduje.

Ali me ne raduje sto je Choni lopov :thumbdown:, sto se Gilje pretvorio u kretena (hipi fazon, kakva gupost) i sto se Diego kao zaljubio u Seliju, a tu nema ni z od zaljubljenosti ni h od hemije. Nikad se necu naviknuti na njih dvoje kao par! Ana bi bila mnogo bolja za njega, karakterno je bliza Lusiji a Selija osim sto je visoka plavusa uopste nema nista zajednicko sa Lusijom. Da ne bi sad ispalo da sam ja opsednuta Lusijom, jeste primetili da nije prosla epizoda, a da je nisu makar pomenuli ako ne i pokazali sliku. A ona umrla ima vise od godinu dana!

Onaj mali Santijev je presladak, da li vam se cini da je to isti klinac od pocetka? Meni da.

Kako su smeli to da mi urade?! Kako su smeli da promene uvodnu čpicu?!:sad2:
Zezam se, uvodna špica je OK. Samo mi nedostaje početak. Uvek sam tvrdila da je on najlepši a sad ga isekli! Baš bezveze!
Ona Giljeova nova devojka uopšte nije lepa!:cross: Ali drago mi je što Gilje ima novu devojku! Neka se ne ljute ovi koji misle protiv ali Tete je njega dosta ispaljivala! Neka se malo promene mesta! Ne može ona ceo život da bude najbolja devojka u gradu! E bač mi je drago, sad ću malo da uživam u situacijama koje će jadnica da proživi!:evil::evil::evil::
Pa nije u redu, mnogo se napalila!
A Gijle je na oca! Voli plavuše!:mrgreen:
Slažem se sa tim da je Ana sada lepša od Selije, ali mislim da nijedna nemože da zameni Lusi! Pogotovo ne Ana! Ona se sa Dijegom igra! Pre bih želela da je Selija njegova žena!

Ali izgleda da Lusi nikad neće biti zaboravljena! Ljudi počeli da izmišljaju da se vraća u seriju. I to na kakve načine! Oteli je i kao Dijego je pronalazi!
Ili još smešnije, kao oteli su je i isprali joj mozak!:rotf::rotf:
Ma ljudi počeli da preteruju! Uredu je volimo je, ali ispiranje mozga...

Slažem se sa tim da je Ana sada lepša od Selije, ali mislim da nijedna nemože da zameni Lusi! Pogotovo ne Ana! Ona se sa Dijegom igra! Pre bih želela da je Selija njegova žena!

Ne bih rekla da se Ana igra sa Dijegom, uvek je bila prema njemu iskrena i kad je on rekao da poljubac nije znacio nista, ona se slozila i nije od toga pravila dramu. Rekla je i sama da se oni super zabavljaju zajedno, a nije ga napadala da bude sa njom ni nista slicno. Ali ajde da vidimo sta ce biti dalje, bice jos price oko toga sendvica Ana-Dijego-Selija.

Nova epizoda je bila suuuuuper, nakon jednog duzeg vremena je bilo par fora da se smejes naglas da te cuju komsije. To me raduje.

Ali me ne raduje sto je Choni lopov :thumbdown:, sto se Gilje pretvorio u kretena (hipi fazon, kakva gupost) i sto se Diego kao zaljubio u Seliju, a tu nema ni z od zaljubljenosti ni h od hemije. Nikad se necu naviknuti na njih dvoje kao par! Ana bi bila mnogo bolja za njega, karakterno je bliza Lusiji a Selija osim sto je visoka plavusa uopste nema nista zajednicko sa Lusijom. Da ne bi sad ispalo da sam ja opsednuta Lusijom, jeste primetili da nije prosla epizoda, a da je nisu makar pomenuli ako ne i pokazali sliku. A ona umrla ima vise od godinu dana!

Onaj mali Santijev je presladak, da li vam se cini da je to isti klinac od pocetka? Meni da.

ti na osnovu ovoga zakljucujes da se decko pretvorio u kretena???

Kako moze biti ona kratka Ana lepsa od Selije.Nemojte tu price da pricate.Selija ne zna da glumi ali je za Anu miss universuma.Selija je prezgodna. Kada su u prosloj epizode isle njih dve jedna do druge..Ma idi begaj......Selijina guza, noge duge...Ova pored nje ko patuljasti snaucer. Nije ruzna ali daleko do toga da je neka extra riba.
Ne zna da glumi to joj je mana i sto je malo roda ali niko nije savrsen.
Sa Lusijom niko ne moze da se poredi ni po temperamentu ni lepoti ona ima ono nesto sto od njih dve nema nijedna..:super:

Kako moze biti ona kratka Ana lepsa od Selije.Nemojte tu price da pricate.Selija ne zna da glumi ali je za Anu miss universuma.Selija je prezgodna. Kada su u prosloj epizode isle njih dve jedna do druge..Ma idi begaj......Selijina guza, noge duge...Ova pored nje ko patuljasti snaucer. Nije ruzna ali daleko do toga da je neka extra riba.
Ne zna da glumi to joj je mana i sto je malo roda ali niko nije savrsen.
Sa Lusijom niko ne moze da se poredi ni po temperamentu ni lepoti ona ima ono nesto sto od njih dve nema nijedna..:super:

UKUSI SE RAZLIKUJU! A naravno da niko ne može da zameni Lusiju! U tome se sa tobom slažem.

Poslednja izmena:
ti na osnovu ovoga zakljucujes da se decko pretvorio u kretena???

Mislis da li sam na osnovu toga sto je u hipi fazonu zakljucila da je kreten? Ne, nego na osnovu toga sto je otisao u Maroko, nije se nikome javio a posle caletu poslao razglednicu u kojoj kaze "smejaces se kad cujes zasto sam otisao" (ne vidim razloga za smeh!). Dijego to uopste nije zasluzio.

Selija je zgodnija od Ane, ne porichem, ali moje je misljenje da bi Dijegu bilo bolje sa Anom. Ne mora niko da se slozi sa mnom, ali eto, tako ja mislim!

Realno totalna je glupost Gilje hipik...i smeshan je kao bioskop!
Owa epizda je bila super...Najjachi je Adrijan sa majormnte i tigrowim pogledom...prawi Martines...
A Dijego preteruje sa prljawim pogledom...10 puta je gori nego shto je bio ranije...
A kako se Afrika dere.. ;)
Selija mi iskreno malo ide na ziwce, a Ana je swe boli i bolji lik...

Volela bih da mali Adrijan ostane u seriji ali tako je sa svim novim likovima, ostanu nekih 5 epizoda i onda odu!
Nego koliko Raul ima godina? Ne čini mi se da dete ima 2-3 godine, a pre otprilike godinu dana je umrla Lusija a on je tada tek završio školovanje, pa nije mogao da nađe posao.
To bi značilo da on ima 19 god. a onda dete ima 3 god.:think:
Ili da od Lusijine smrti nije prošlo godinu dana već više.:dontunderstand:

Meni je najjace bilo kada se Dijego nesto bio unervozio, pa je brisao neku casu pola sata, a Santi mu kaze - Brate, dostao si brisao izacice ti duh iz flase... Ako se tu nisam pokidao necu nigde... :D:D:D:D

Inace, meni je Ana sada jedan od najomiljenijih likova...
Ima da joj posvetim nekoliko tekstova na sajtu www.seranovi.co.cc

I da se jos jednom razumemo - da li je definitivno da sedma sezona ima 16 epizoda ili kako?!

Da ima na Gusari hubu jedan lik skida i kaže da nema prve epizode, ali to nije važno već moraš da budeš SBB da bi skidao epizode sa titlom i epizode su extra kvaliteta možda 10-15 epizoda nema.

A niko neće da ko ima Dial up 64 ili 32 kbps neće skidati tako da.
POZZZ.

Back