Seranovi

Poslao sam im mail i ladno su mi odgovorili!
Evo shta:
Postovani,

Seriju Seranovi emitovacemo do kraja, imamo tu privilegiju da zajedno sa spanskim gledaocima paralelno gledamo sve epizode poslednje sezone.

S postovanjem,
Sladjana Andjelic
PR redakcija RTV Studio B

Stvarno sam ti zahvalna na ovoj informaciji!:D Prosto sam osetila kako mi se usne razvlace u osmeh kad sam to procitala... Divno, videcemo sve sto je snimljeno, a ako bude srece, mozda ce Studio B otkupljivati i kasnije epizode pa prikazati npr. na jesen ili kasnije... Nije vazno, samo da vidimo sve epizode...
I potpuno se slazem sa The One Who, da bi glatko mogli da krenu ispocetka, pa zar ne biste svi gledali sa uzivanjem ovo jos koji put?
Sinocna epizoda je bila fantasticna... Tek sam je sad odgledala jer sam juce bila na slavi, ali me prosto odusevljava koliko je zivotna i kako dobro odslikava likove.. Prosto se sazivis sa njima... Fiti je fenomenalan... Ma, svi su....

Poslao sam im mail i ladno su mi odgovorili!
Evo shta:
Postovani,

Seriju Seranovi emitovacemo do kraja, imamo tu privilegiju da zajedno sa spanskim gledaocima paralelno gledamo sve epizode poslednje sezone.

S postovanjem,
Sladjana Andjelic
PR redakcija RTV Studio B

Pa ti si kralj! Ljidi, imamo srece! A chim su otkupili i 7. otkupice i 8. sezonu!
Meni je licno Ana simpatichna, ali je ko lik djubre! Selija je bolji lik, ali kao shto ste rekli milion puta lose glumi, ali izgleda ok!
Bio sam u Barseloni za raspust pa sam tek sada odgledao epizode! Ja mislim da sam bio na mestu gde je snimana spica za seriju (kada sede Lusi, Tete i Eva), ali nisam siguran!

Zavrsi nam se i 6. sezona!
Bila je extra epizoda... samo mi je blo zao Dijega kada su ga svi ostavili!...Ali takaw je ziwot j*b*g!
Jedwa chekam petak da gledam 7. sezonu...:)

Uffff bre, ala ste spori. Ja sam to napisao 8 (rechima osam) sati pre vas:mrgreen:
Ne verujem da ce se sloziti ovi drugi, poshto ne vole da znaju shta ce unapred da se desi!!!
Epizoda je bila super!!!!!!!!
E, a jel vas zanima s kim je otishao Diego8)?!?

Verowatno u Meksiko, ali ipak nemoj da saljes post o tome! Widecemo sutra (ili prekosutra )!...:)

Jos jedna sjajna epizoda... Kako je Gilje ovde bio sladak i kako su mi bili slatki Afrika i Raul dok su se oprastali u baru uz pivo... Dijego je kao i uvek najbolji i mislim da je jedini nezamenljiv u ovoj seriji... Uzivala sam...

Uffff bre, ala ste spori. Ja sam to napisao 8 (rechima osam) sati pre vas:mrgreen:
Ne verujem da ce se sloziti ovi drugi, poshto ne vole da znaju shta ce unapred da se desi!!!
Epizoda je bila super!!!!!!!!
E, a jel vas zanima s kim je otishao Diego8)?!?

Po nekom svom poznavanju Dijega rekla bih da je otisao sa Anom,
jer je sa njom samo prijatelj i zna,
da se nece desiti nista...
A vec je skontao da se prima na Seliju,
i tako...
Jedva cekam da vidim da li mi je teorija tacna...:mrgreen:

Inace mene nervira sto josu uvek drze onu uvodnu spicu sa svima,
samo me dzabe ubedaci ko da gledam drugu seriju neku...:(

Back