Seranovi

Joj ljudi ala ste ograniceni...
Otkud vi znate kakva bi devojka bila kada bi smrsala kao Tete..?
Mislim da joj najverovatnije zbog uloge to ne dozvoljavaju...
I nije ona zamena za Tete nego je receno da otkada je Tete otisla nema ostalo je upraznjeno mesto glavne ribe pa su sve pocele da se malo sredjuju...
Verovatno se Joli malo sredila jer nema onaj pritisak i kompleks kao kad je Tete tu...

nisam siguran kome realno može Joli da se svidja,jedino što je izrasla i što su joj stavili kilo šminke!Tete je i dalje prva u naselju ;)Gde je živeo Manu?

I ja se to pitam. Mislim da je bio u nekim skolskim prostorijama, jer ih je tamo jedamput uhvatio Raul, ali nisam sigurna. I ne znam kad je ni zasto otisao. Taj deo su izgleda zaboravili da nam objasne. :confused:

manu je otišao???
***,poslednji frajer je otišao iz serije...
ah,ostao je fiti :mrgreen: što je dobro.
Markos će se pojaviti još jednom?super.
što mi je kretenski što su ovi happy posle Lusijine smrti kao da se ništa nije desilo...

Ja OBOZAVAM tete tj. Nataliu Sanchez ta lepotica mi je zavrtela pamet od kad sam je prvi put video.Drzim njenu sliku na desktopu i nikad ne skidam pogled sa nje.Znaci sto vise raste
sve mi se vise svidja.Bice ona za par godina vrh riba sa mnogo mnooooooggggoooo udvaraca.Eh sto ne zivim u Spaniji sigurno bih bio jedan od njih. :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

I LOVE TETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

manu je otišao???***,poslednji frajer je otišao iz serije...
ah,ostao je fiti :mrgreen: što je dobro.
Markos će se pojaviti još jednom?super.
što mi je kretenski što su ovi happy posle Lusijine smrti kao da se ništa nije desilo...

Ocigledno nisi gledala poslednje epizode. Manu nije otisao iz serije, vec se iselio iz kuce Seranovih. A rekla sam da su zaboravili da nam objasne zasto je doslo do toga. U sledecoj epizodi se vraca nazad kod njih.
Eh, kamo srece da je potpuno otisao iz serije!

Krajnje je glupo, samo su misteriozno isparili,
logicno je da se Rut vratila u Barselonu, ali zasto..?
Niko u seriji se nije pozdravio sa njom niti je pozdravio normalno...
Ona mala Lorena 'di je nestala...?

Krajnje je glupo, samo su misteriozno isparili,
logicno je da se Rut vratila u Barselonu, ali zasto..?
Niko u seriji se nije pozdravio sa njom niti je pozdravio normalno...
Ona mala Lorena 'di je nestala...?

A jeste primetili da kako god se neki novi lik pojavi u seriji, odmah krene u onu njihovu skolu.
Kao Rut kad je dosla, odmah sutradan krenula, odjenom isparila - nikom ne fali... Zanimljivo...

Covek kada pogleda - dosta stvari oni ne objasnjavaju bas...

A jeste primetili da kako god se neki novi lik pojavi u seriji, odmah krene u onu njihovu skolu.Kao Rut kad je dosla, odmah sutradan krenula, odjenom isparila - nikom ne fali... Zanimljivo...

Covek kada pogleda - dosta stvari oni ne objasnjavaju bas...

Ma nije samo u skolu, nego cak i u isti razred. Zar je vama logicno da Su ide u isti razred sa Tete i Giljeom? Zar vam ona ne izgleda starije? Ja bih pre rekla da je ona vrsnjak Raula i Afrike, a ne Tete i Giljea.
Ali, mada je to moglo bolje da se odradi, necu da cepidlacim. Ja volim da ih gledam u svakom slucaju i jedva cekam sledecu epizodu.:P

Ili dobije posao nastavnice???
Kada se to Afrika profesionalno bavila plesom???
Cista glupost..! Da bi bio profesor plesa treba da imas diplomu...
Raul da drzi sekciju..? hahah...
I Manu je neki profan..? Stvarno su nebulozni...

Glumac koji glumi Manua je inače profesionalni bajker, bio je osam puta prvak Španije i jednom prvak Evrope. Ali zato da glumi nema pojma.

Mene lično malo interesuje gde su Rut, Elena, Alex. Kad serija ima više od 130 nastavaka od po sat i po, ko bi povezao sve živo, ko je kad, gde, sa kim i kako. Istina, moglo je to i bolje da se uradi, ali j*b*g*.

Uskoro dolazi Celia, nova Dijegova riba, koja takođe nema pojma sa glumom. A da ne kažem da mi uopšte ne paše uz Diega. Valjda pošto ona tako loše glumi, nikako ne mogu da se uživim u njihovu ljubavnu priču. Baš me interesuje šta ćete vi ostali reći kad ona dođe u seriju.

Natalia_Verbeke_Jaydy_Michel-1.jpg

Ova levo glumi Anu, Kandelinu sestru, a ova desna glumi Celiu, profesorku engleskog. Obe se zaljubljuju u Diega ali se on smuva sa Celiom:D

Back