Seranovi

Mislim da smo zamenili teze. Svi kukamo sto je otisla Lusija i kako ce sad Dijego. Pa, on jeste po drugi put postao udovac i to je strasno, ali zar nije mnogo gora situacija za decu - oni su po drugi put ostali bez majke! Sto rece jednom prilikom Kuro: "Bas nemam srece sa majkama!"
Zna li neko ko je gledao epizodu kada Dijego slavi 50. rodjendan, da li Markos dolazi sam ili sa cerkicom? Bas me zanima kako objasnjavaju situaciju da se Eva ni jednom nece pojaviti da obidje sopstvenu porodicu (ipak je to i njena porodica).

Wapa :lol::lol::lol:Dijego pusi, Lusija pusi. :mrgreen::Kakav post :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Da, choveche, kao da je rech o shvedskom akcionom :lol: :lol: :lol:

Mislim da smo zamenili teze. Svi kukamo sto je otisla Lusija i kako ce sad Dijego. Pa, on jeste po drugi put postao udovac i to je strasno, ali zar nije mnogo gora situacija za decu - oni su po drugi put ostali bez majke! Sto rece jednom prilikom Kuro: "Bas nemam srece sa majkama!"
Zna li neko ko je gledao epizodu kada Dijego slavi 50. rodjendan, da li Markos dolazi sam ili sa cerkicom? Bas me zanima kako objasnjavaju situaciju da se Eva ni jednom nece pojaviti da obidje sopstvenu porodicu (ipak je to i njena porodica).

Ne bi ja to nazvala zamenom teza. Tesko je i njemu i deci, ne zna se kome vise.
Ja sam gledala 50. ep., Markos dolazi sam, cerkica se vidi na video snimku, kao ljulja se na nekom konjicu, a Eva valjda radi pa ne moze da dodje. A kako oni uopste to i mogu drugacije da objasne, kad glumica nece da se pojavi, nece sad oni da je blate u seriji.

Natalia_Verbeke_Jaydy_Michel-1.jpg

Ova levo glumi Anu, Kandelinu sestru, a ova desna glumi Celiu, profesorku engleskog. Obe se zaljubljuju u Diega ali se on smuva sa Celiom:D

И ја бих се смувао с овом плавом...

a jel ce biti samo 124 epizode ili ce prikazivati i novu sezonu tj ukupno 149 epizoda? ja sam isla na njihov sajt pise 125x1:15 to znaci 125 puta 1 sat i 15 min serije....jao ako ej 124 uskoro ce kraj :( a to je uzasno :confused:

Lusi je neprevazidjena :lol:
Jel to njih dvoje opet nesto snimaju zajedno?Neki dokumentarac.

NOVEDADES 2008
Anabel Alonso, Belén Rueda y Antonio Resines estrenan series documentales en laSexta

Ne snimaju zajedno, nego ce biti naratori u nekim dokumentarcima koje snima kanal Sexta, ne znam da li je to vec emitovano ili ne.

Meni su oni isto mnogo slatki zajedno, rekla bih da tu nije bilo nikakvog muvanja, ali izgleda da se mnogo lepo slazu i privatno. Evo na primer, ova dodela nagrada Ondas
Kakav mu je pogled uputila na 1:34 i to bivsem muzu iza ledja ;) I da li je on to na kraju nju ushtinuo za **** pa je ona tako poskocila?

Back