СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ БЛОКАДЕРА ДИНКА ГРУХОЊИЋА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике!!!

Mene on ne plasi. Znam da nema nekog uporista u narodu, i iskreno, ne znam ni zasto se njemu pridaje paznja kao i onoj Mili, i zasto sam uopste prokomentarisala ovo.
Naravno, obično strašilo u službi Vučićevih gospodara.
Uskoro idu svi u istoriju kao veleizdajnici

Naravno, obično strašilo u službi Vučićevih gospodara.
Uskoro idu svi u istoriju kao veleizdajnici
Nece moci niti je dobro ista bez Crkve (ako ne mislite da nam se ponovi '45-ta). Zato, polako s tim.

Na pravom ste putu da ponovite crkveni raskol.
Naprotiv, (i ne znam zasto se obracas u mnozini), ali ako si primetio, ne komentrarisem izjave raznih crkvenih velikodostojnika, pa makar i sto se ne slazem s ponekima.

Mislim da Crkva u ovome ne treba da se mesa, ili ako da, da smiruje situaciju.

bitan je i datum i sadržaj.
Crkva nam se nalazi pred ponovnim raskolom
Sad ću te bratski zamoliti da odgledaš pažljivo još jednom.
Ево слушам и нисам баш одушевљен, та прича није за јавност, како год човек мисли нека се бори за правду кроз институције СПЦ...и сам каже АКО удба бира владике итд а АКО НЕ онда ће да се извини. Зар тако да попљује СПЦ па ако је погрешио иде само извињење? Мислим да то не иде тако, ово су тешке оптужбе мора дати неке доказе! Свакако ово је унутрашња ствар цркве!

Директан и отворени напад на СПЦ! Тешко за слушање! :(
...речник који не приличи свештеном и духовном лицу, тужно!
Овај свештеник из Америке и владика Григорије су неспојиви. Владика Григорије је духован и кад критикује, овај Американац се спустио на најнижи политички ниво. Чак звучи као да је члан овог форума...

Директан и отворени напад на СПЦ! Тешко за слушање! :(
...речник који не приличи свештеном и духовном лицу, тужно!
Овај свештеник из Америке и владика Григорије су неспојиви. Владика Григорије је духован и кад критикује, овај Американац се спустио на најнижи политички ниво. Чак звучи као да је члан овог форума...
Ja sam resila da i ne gledam ono sto mi remeti duhovni mir.

Najbolje i ti tako, ovo je vreme iskusenja, i nista pametno ne moze proizaci dok se covek ne smiri.

Mene on ne plasi. Znam da nema nekog uporista u narodu, i iskreno, ne znam ni zasto se njemu pridaje paznja kao i onoj Mili, i zasto sam uopste prokomentarisala ovo.
Ima, među titoistima.

СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ БЛОКАДЕРА ДИНКА ГРУХОЊИЋА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике!!!

ПРЕКО сепаратистичког портала Аутономија Динка Грухоњића покренута је језива кампања против националних уџбеника.​

СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ ДИНКА ГРУХОЊИЦА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике

Foto: Medija centar Beograd

Уџбеници који ће коначно ставити тачку на подметање лажи у образовном штиву у нашим шкоалама, и који ће допринети да се наша деца образују по нашим уџбеницима, трн су у оку сепаратиста.

На сепаратистичком порталу Динка Грухоњића објављен је ужасан текст, у којем се на најгори начин прети због увођења српских националних уџбеника.

619401_dinko_iff.jpg

У тексу "Аутономије", наводи се да је "у успех Владе назови премијер навео и то што су коначно спремљени закони за националне уџбенике."

- Е, само је то фалило Србији да... Кад нас "национални уџбеници" врате истинским коренима (по мери радикала, оносно свих фела националиста, шовиниста, клерикала, ратних хушкача и ратних злочинаца), само ће нам небо бити граница... Хоће ли око овог силовања образовања и додатног тровања нових нараштаја по мери простаклука клеронационализма и анахронизма побуњени универзитети – светилишта просвећивања – ишта рећи? За било коју националну културу, за национални идентитет, најгоре је кад се дозволи инверзија и уместо разума и одговорности у градњи идентитета дозволи националистичко, клерикално или идеолошко шарлатанство и митоманија. То је прва ознака незрелих – неко би рекао болесних – друштава... - наводи се између осталог у тексту.

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...dini-objavljivati-srpske-nacionalne-udzbenike

Јасно је сада да је један од главних циљева идеолога и предводника блокадера, одвајање Војводине од Србије све по налозима западних центара моћи.

Сеператиста брутално и зверски језовито испрозивао Вучића

Застрашујићи напад крвожедној Јованова ...

Back