СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ БЛОКАДЕРА ДИНКА ГРУХОЊИЋА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике!!!

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.374
СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ БЛОКАДЕРА ДИНКА ГРУХОЊИЋА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике!!!

ПРЕКО сепаратистичког портала Аутономија Динка Грухоњића покренута је језива кампања против националних уџбеника.​

СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ ДИНКА ГРУХОЊИЦА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике

Foto: Medija centar Beograd

Уџбеници који ће коначно ставити тачку на подметање лажи у образовном штиву у нашим шкоалама, и који ће допринети да се наша деца образују по нашим уџбеницима, трн су у оку сепаратиста.

На сепаратистичком порталу Динка Грухоњића објављен је ужасан текст, у којем се на најгори начин прети због увођења српских националних уџбеника.

619401_dinko_iff.jpg

У тексу "Аутономије", наводи се да је "у успех Владе назови премијер навео и то што су коначно спремљени закони за националне уџбенике."

- Е, само је то фалило Србији да... Кад нас "национални уџбеници" врате истинским коренима (по мери радикала, оносно свих фела националиста, шовиниста, клерикала, ратних хушкача и ратних злочинаца), само ће нам небо бити граница... Хоће ли око овог силовања образовања и додатног тровања нових нараштаја по мери простаклука клеронационализма и анахронизма побуњени универзитети – светилишта просвећивања – ишта рећи? За било коју националну културу, за национални идентитет, најгоре је кад се дозволи инверзија и уместо разума и одговорности у градњи идентитета дозволи националистичко, клерикално или идеолошко шарлатанство и митоманија. То је прва ознака незрелих – неко би рекао болесних – друштава... - наводи се између осталог у тексту.

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...dini-objavljivati-srpske-nacionalne-udzbenike

Јасно је сада да је један од главних циљева идеолога и предводника блокадера, одвајање Војводине од Србије све по налозима западних центара моћи.

I do sada su udžbenici prolazili proveru i odobrenje od strane ministarstva prosvete, potpuno je nebitno ko ih piše.

Čak je i bolje kad postoji konkurencija.

Međutim, ako se želi ideološka indoktrinacija, onda je lakše i izaziva manje pažnje kad ih sam pišeš nego da ispravljaš nezavisne autore ;)

Dinko ide na smetlište zajedno sa svojim gazdom Vučićem
Није битно чији је Динко и ја мислим да је Вучићева пудлица, битно је да многи међу блокадерима подржавају ово што он говори. :kafa:

Јасно је сада да је један од главних циљева идеолога и предводника блокадера, одвајање Војводине од Србије све по налозима западних центара моћи.
mozda je to. a mozda ima neki biznis tal sa nekim drugim izdavacima

u svakom slucaju lova je u pitanju :kafa:

Није битно чији је Динко и ја мислим да је Вучићева пудлица, битно је да многи међу блокадерима подржавају ово што он говори. :kafa:
ne verujem da ga i rođena majka podržava.
Jedino ga podržava Vučić kome služi kao Čanak Miloševiću otoič

ПРЕКО сепаратистичког портала Аутономија Динка Грухоњића покренута је језива кампања против националних уџбеника.​

СЕПАРАТИСТИЧКИ ПОРТАЛ ДИНКА ГРУХОЊИЦА ПОРУЧУЈЕ: Нећете у нашој Војводини објављивати српске националне уџбенике

Уџбеници који ће коначно ставити тачку на подметање лажи у образовном штиву у нашим шкоалама, и који ће допринети да се наша деца образују по нашим уџбеницима, трн су у оку сепаратиста.

На сепаратистичком порталу Динка Грухоњића објављен је ужасан текст, у којем се на најгори начин прети због увођења српских националних уџбеника.

619401_dinko_iff.jpg

У тексу "Аутономије", наводи се да је "у успех Владе назови премијер навео и то што су коначно спремљени закони за националне уџбенике."

- Е, само је то фалило Србији да... Кад нас "национални уџбеници" врате истинским коренима (по мери радикала, оносно свих фела националиста, шовиниста, клерикала, ратних хушкача и ратних злочинаца), само ће нам небо бити граница... Хоће ли око овог силовања образовања и додатног тровања нових нараштаја по мери простаклука клеронационализма и анахронизма побуњени универзитети – светилишта просвећивања – ишта рећи? За било коју националну културу, за национални идентитет, најгоре је кад се дозволи инверзија и уместо разума и одговорности у градњи идентитета дозволи националистичко, клерикално или идеолошко шарлатанство и митоманија. То је прва ознака незрелих – неко би рекао болесних – друштава... - наводи се између осталог у тексту.

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...dini-objavljivati-srpske-nacionalne-udzbenike

у 12.01 х отвараш ову тему о удбашком агенту и чеду исте кухиње у којој је и иѕдајнички режим а
у 12.04 х отвараш тему о његовој ученици и перјаници мили пајић ...

тако је то када немате ништа друго да оцрните студенте па користите искључиво удбашка гофанца попут динка (тетка му рођена удата за азема власија иначе и она је новинарство завршила ) и типусе попут ане лалић, чанка, миле пајић, погачара и осталих удбашких говеда...

тихи шта ћеш остал ити само динко и дилери дроге батинаши...

:mazi:

ne verujem da ga i rođena majka podržava.
Jedino ga podržava Vučić kome služi kao Čanak Miloševiću otoič
Ко год назове српског патријарха погрдним именом је за мене подржавалац лика и дела Динка Грухоњића. :kafa:

Ок знам тај интервју има већ пар месеци и нема везе много са Динком! На тог једног попа дођу њих сто са супротним мишљењем, али у СПЦ свако има право да каже шта мисли ето чак и такву реторику толеришу. СПЦ зна најбоље зашто!

619401_dinko_iff.jpg

Strasno ako je tako rekao, zaista.

Ок знам тај интервју има већ пар месеци и нема везе много са Динком! На тог једног попа дођу њих сто са супротним мишљењем, али у СПЦ свако има право да каже шта мисли ето чак и такву реторику толеришу. СПЦ зна најбоље зашто!
Pogledaj ti ipak malo pažljivije .

Datum i sadržaj

To si sanjao ili imas dokaze? Zasto sve mora da bude povezano s Vucicem?

Uostalom, ako je ovako odluceno za stampanje knjiga, tako ce i biti.
Imam pamet da vidim kako prave budalama neke naše ne baš najbistrije sugrađane

Pogledaj ti ipak malo pažljivije .

Datum i sadržaj
Небитан је датум... ок дао је још један интервју. Све стоји, част свакоме човек тако мисли!

Небитан је датум... ок дао је још један интервју. Све стоји, част свакоме човек тако мисли!
bitan je i datum i sadržaj.
Crkva nam se nalazi pred ponovnim raskolom
Sad ću te bratski zamoliti da odgledaš pažljivo još jednom.

Imam pamet da vidim kako prave budalama neke naše ne baš najbistrije sugrađane
Mene on ne plasi. Znam da nema nekog uporista u narodu, i iskreno, ne znam ni zasto se njemu pridaje paznja kao i onoj Mili, i zasto sam uopste prokomentarisala ovo.

bitan je i datum i sadržaj.
Crkva nam se nalazi pred ponovnim raskolom
Sad ću te bratski zamoliti da odgledaš pažljivo još jednom.
Ок одгледаћу први пут пошто нисам до сада

Back