Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Evo ide repriza na RTS 1 svakog radnog dana u 8 uvece. Sad malo pre bila prva epizoda.
Inace druga sezona odlozena za jesen.
razlog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ide repriza na RTS 1 svakog radnog dana u 8 uvece. Sad malo pre bila prva epizoda.
Inace druga sezona odlozena za jesen.
Sad ce za koji minut druga epizoda...... Ona u petak mi je bolje legla nego prosli put kada sam gledao..
zar je moguce da tek sada gledas?Propali bjelogrlic tresla se gora rodio se mis

Valjda nisu stigli da snime, treba i vremena za montazu. Ja sam se i cudio kako ce sve snimiti i montirati za cetiri meseca.
zar je moguce da tek sada gledas?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Pa nisu trebali onda nista tako da najavljuju ... bzv

Горан Богдан ми је најбољи.
Retko dobar hrvatski glumac, i u bivsoj Jugi ih nisu puno dobrih imali.
Meni Marija Bergam!
Леп човек, коначно.
- - - - - - - - - -
И мени се свиђа. Није просечњача, има нешто.
Бергамка је водењава и неуверљива. Горан Бодан је међу топ 3 улоге у серији, слажем се.
Lici da je sad malo prekopirao svabe i "Babylon Berlin " sto apsolutno nije lose.Izasao prvi trejler, Bjela nastavlja sa seksom i pucnjavom gde stao.Lici da je sad malo prekopirao svabe i "Babylon Berlin " sto apsolutno nije lose.
https://www.facebook.com/SenkeNadBalkanom/videos/vb.375874076083221/646830902415918/?type=2&theater
vise lici na tursku elif

Очигледно је да су Пики Блајндерси први утицај па све остало.
Мислим да ће одржати квалитет у другој сезони, мада не знам да ли је изјавио колико укупно планирају сезона.