Senke nad Balkanom, od 22. oktobra

Dejan Stojiljković o "Senkama 2": Ova serija je dug srpskim veteranima, istinskoj eliti ove zemlje

Imamo veoma važan segment sa ratnim veteranima u "Senkama", jer je tu bila ista situacija kao i danas. Ljude koji su krvarili za državu je ta ista država posle rata ostavila na cedilu. Ako nam se u nečemu ponavlja istorija, onda je to

https://www.telegraf.rs/pop-i-kultu...srpskim-veteranima-istinskoj-eliti-ove-zemlje

Razgovor sa jednim od scenarista...

Скинух и ја тих 12гб друге сезоне и разочарах се већ првом епизодом.Уз плагирање читавих сцена из "Вавилон Берлин" и "Снеч" назире се глупаво осмишљени заплет уз катастрофално лошу глуму.Лику који тумачи инспектора треба скренути пажњу да се бави другим послом.

Annotation 2019-11-21 080433.gif

Ono kada vidis agenta iz Kominterne :per:

Скинух и ја тих 12гб друге сезоне и разочарах се већ првом епизодом.Уз плагирање читавих сцена из "Вавилон Берлин" и "Снеч" назире се глупаво осмишљени заплет уз катастрофално лошу глуму.Лику који тумачи инспектора треба скренути пажњу да се бави другим послом.
Hvala brate

Inace i neki zanimljivi likovi su se pojavili u drugoj sezoni , mada meni nekako od svih likova u seriji najgotivniji mi je Mustafa Golubic, srpski heroj iz balkanskih ratova i prvog svetskog rata i sovjetski Dzejms Bond, onaj Nislija sto drzi kafanu je isto gotivac, Vesna Trivalic opet veoma zivopisan i zabavan lik a Natasa Ninkovic je opasan milf , opasna riba i sad sa 46,47,48 godina.

У једној од епизода имамо и дословно прекопиран крај филма "Дежурни кривци" када Спејсија (Кајзер Сосе) пуштају из затвора а он ћопајући одлази,па му се у ходу исправља стопало и улази у ауто који га чека.

У једној од епизода имамо и дословно прекопиран крај филма "Дежурни кривци" када Спејсија (Кајзер Сосе) пуштају из затвора а он ћопајући одлази,па му се у ходу исправља стопало и улази у ауто који га чека.

Kolega, to se danas zove "omaz" :lol:

Meni nije jasno kod ovih nasih rezisera, zar je moguce da nisu pogledali neku stranu seriju,da skapiraju da u njima ne postoje scene koje popunjavaju minute,nego svaka ima neki svoj smisao i radnju koja se ne propusta,a ovo jedva cekas da prodje ,jer je i tim losim glumcima neprijatno sto su u glavnom kadru

Meni je bas providno za ovog novog inspektora da je ubica.. jer bacaju sumnju samo na njega i Dimitrijevica a za Dimitrijevica svi znamo iz prve sezone da je posten i ispravan lik, doduse radio je on sve i svasta i sad radi, al ubica nije i ne moze biti... Zato bolje da se to sto pre razotkrije a ne da nas vuku za nos celu sezonu za nesto sto vec znamo...

Back