DareS
Aktivan član
- Poruka
- 1.367
Хм ... акционе сцене су динамичне као обрачун између Топаловића и Билијевих.А то је снимљено пре скоро 40 година.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato i jeste fora pogledati sve odjednom, da bi se nekako ostalo u toku...Dosta stvari meni ovde nije bas najjasnije. Ovo je nezahvalna serija ako je gledas u razmacima od po 7 dana..
Ima na netu linkova za onlajn gledanje, baš sam pre par dana ponovo onlajn ispratio čitavu drugu sezonu i na drugo gledanje deluje još skromnije u poređenju sa prvom sezonom. Zaplet je jednostavan, osnova priče bude poznata već nakon prvih nekoliko epizoda i posle se to vrti prežvakano iz epizode u epizodu poput loše sapunice, prva sezona je bila uzbudljivija, maštovitija, neizvesnija. Možda je neočekivana pragmatičnost Mustafe Golubića koja se ispoljava u devetoj i desetoj epizodi, nekako se njegov lik u čitavom serijalu predstavlja poput romantičnog viteza koji pomaže pozitivcima u nevoljama kad god može, ali na kraju druge sezone pokazuje se u drugačijem, realnijem i surovijem svetlu. Akcione scene u drugoj sezoni su otužne, a ispostavlja se i da su ljubavne scene daleko sažetije, skresane su.ako moze torrent za drugu sezonu ,unapred hvala
Samo ako obrises taj post i prosledis mi na pp
I obrises i ovaj moj post hahaha.
Srecno Badnje vece Sotire!
Ee tako se to radi,99% reklama 1 % proizvod