Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Serija je sve vise kul i jedva cekam sledecu epizodu .. Ne mogu da rastumacim kakve veze princ Djordje ima sa ovom sektom .. Dal ce Rusi sad da roknu Djukica sta mislite ?? Jovana Stojiljkovic - doktorka Bojana je najlepsa glumica u drzavi .. Lepsa od Nine Jankovic .... Al ne svidja mi se ono kako su odradili kad je Zika vata za dupe sve zene u seriji su prikazane kao ***** ne znam sta je poruka preterali su ga ... A po mnogima najsimpaticniji i najpozitivniji lik u seriji - ***** Mara je obezglavljen .. ja koliki sam mizantrop i kolko nemam srca nije mi je bilo zao hahahah .. a moja keva kao jao sto mi krivo sto ubise Maru hahaha .. a Iva Kevra ima bas simpatican akcenat i odlicno dupe
Ranije smo se zalili ovde da je zenska podela losa .. mozda nismo navikli na nova lica ne znam meni sad cak i prija to osvezenje pa i ta Bergam ljudi ona je dosta mlada ne moze neko sa 25 godina da igra ko mator .. ne moze Stanko da parira jednom Dugalicu i kad smo vec kod Dugalica ona scena sa Kicicem je bila cist skolski primer dva glumca jednog koji nema pojma da glumi i drugog koji je nenadjebivi majstor po meni je to ponizenje za Dugalica da igra u istoj sceni sa jednim takvim diletantom i neznalicom kakav je Kicic ne znam kakvu on vezu ima i ko njega forsira ali lik nema pojma .. Jedina dobra uloga mu je bila u Kenguru i to je sve .. Kaludjer je trebao biti Tanasije Uzunovic ili Drakce mozda ..
Ranije smo se zalili ovde da je zenska podela losa .. mozda nismo navikli na nova lica ne znam meni sad cak i prija to osvezenje pa i ta Bergam ljudi ona je dosta mlada ne moze neko sa 25 godina da igra ko mator .. ne moze Stanko da parira jednom Dugalicu i kad smo vec kod Dugalica ona scena sa Kicicem je bila cist skolski primer dva glumca jednog koji nema pojma da glumi i drugog koji je nenadjebivi majstor po meni je to ponizenje za Dugalica da igra u istoj sceni sa jednim takvim diletantom i neznalicom kakav je Kicic ne znam kakvu on vezu ima i ko njega forsira ali lik nema pojma .. Jedina dobra uloga mu je bila u Kenguru i to je sve .. Kaludjer je trebao biti Tanasije Uzunovic ili Drakce mozda ..

Deluje kao da glumi žrtvu da bi lakše došla do informacija o koplju . Mislim da je na vrhu piramide neko sasvim neverovatan..šef policije Brstina ili možda i sam Kralj.