Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Serija je sve vise kul i jedva cekam sledecu epizodu .. Ne mogu da rastumacim kakve veze princ Djordje ima sa ovom sektom .. Dal ce Rusi sad da roknu Djukica sta mislite ?? Jovana Stojiljkovic - doktorka Bojana je najlepsa glumica u drzavi .. Lepsa od Nine Jankovic .... Al ne svidja mi se ono kako su odradili kad je Zika vata za dupe sve zene u seriji su prikazane kao ***** ne znam sta je poruka preterali su ga ... A po mnogima najsimpaticniji i najpozitivniji lik u seriji - ***** Mara je obezglavljen .. ja koliki sam mizantrop i kolko nemam srca nije mi je bilo zao hahahah .. a moja keva kao jao sto mi krivo sto ubise Maru hahaha .. a Iva Kevra ima bas simpatican akcenat i odlicno dupe
Ranije smo se zalili ovde da je zenska podela losa .. mozda nismo navikli na nova lica ne znam meni sad cak i prija to osvezenje pa i ta Bergam ljudi ona je dosta mlada ne moze neko sa 25 godina da igra ko mator .. ne moze Stanko da parira jednom Dugalicu i kad smo vec kod Dugalica ona scena sa Kicicem je bila cist skolski primer dva glumca jednog koji nema pojma da glumi i drugog koji je nenadjebivi majstor po meni je to ponizenje za Dugalica da igra u istoj sceni sa jednim takvim diletantom i neznalicom kakav je Kicic ne znam kakvu on vezu ima i ko njega forsira ali lik nema pojma .. Jedina dobra uloga mu je bila u Kenguru i to je sve .. Kaludjer je trebao biti Tanasije Uzunovic ili Drakce mozda ..