Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.964
Serija se osim u Srbiji vec emituje u BiH , Crnoj Gori i Makedoniji a uskoro pocinje emitovanje i u Sloveniji , Bugarskoj i Rusiji .
Smo ne u Hrvatskoj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija se osim u Srbiji vec emituje u BiH , Crnoj Gori i Makedoniji a uskoro pocinje emitovanje i u Sloveniji , Bugarskoj i Rusiji .
Bice nesto tipa muvanja Trivalicke u Boljem zivotu.![]()
ja prosto nisam crveni krst da im dajem sanse,pazi kad mi sad pomenes robert de nira asocira me na neke komedijice i pandure,svaki film mu isti poslednjih 20 god jeeee,izbledese one kultne uloge
Moze mu se, drzi noz i pogacu. Ziva dusa, tesko odoleti. Ps, ne mislis na ono " sad cu da te ....?"
Možda je i taj. Nego, šta misliš o stranim glumcima? Rusi nisu bili loši u prošlim epizodama, nije loš ni Slovenac , a i gazda Kire je dobar. Ako je uopšte Makedonac.
- - - - - - - - - -
U Žikinoj dinastiji? Ne sećam se. Je li tu glumio gospodina na nekom ručku?
Znam da on nije odbijao uloge, a pošto je to komičan serijal, ne smeta ni Bata gos'n doktor![]()
Sta znam, meni on nikad nije bio neki frajer, cak ni u "Crnom bombarderu". "Bolji zivot" i ljubavnu sagu sa Ninom Andrejevic bolje i da ne spominjem. Secam se one reklame za, cini mi se, Eurosalon gde se drpao sa nekom manekenkom na kuhinjskim elementimaIli "Nije lako s muskarcima." i tu je doktor. Lezale su Bjeli te scene kad je bio mlad, do kraja 90-ih, a tad ih nije nesto snimao.
Da, da, to je legitimniji nacin da se ogrebes za malo mesa, a ne kao debeli Vajnstajn. Secam se kad je Linc dao sebi neku bezveze ulogu u Tvin Piksu (nagluvi FBI agent) samo da bi zazvalio konobaricu Seli (Madhen Amik).Ma da se on ne pali na Bergam?
Priča se da je i Kusta snimao sa Monikom samo da bi mogao malo...![]()