Selo gori a baba se ceslja

Ja ne znam ko je kome shta niti ko su vam ti likovi, ali znam da je onaj glavonja shto glumi sina Dragana iskompleksirani idiot. Imala sam prilike da se susretnem s njim u Kraljevu i ponashao se kao da je popularan poput Robert De Nira. Ja mu, prilikom registracije kola, rekoh da mi da lichnu kartu radi upisivanja podataka u polisu osiguranja, a on mene pita:"Jel' znash ti, bre, ko sam ja?". Ja mu rekoh:"Ne, ne znam. Zashto bih trebala da znam?". On se okrenu nekim ljudima kojima je dupe poskakivalo od radosti shto su u njuegovoj blizini i neshto pokaza u fazonu "Snimite budalu, balvana, glupachu.... Ne zna ko sam ja. Ne zna da sam ja sin Dragan." U svakom sluchaju niti gledam niti imam volje da pogledam. Ipak, hvala shto ste zadrzali okice na ovim redovima :hvala:

Ja ne znam ko je kome shta niti ko su vam ti likovi, ali znam da je onaj glavonja shto glumi sina Dragana iskompleksirani idiot. Imala sam prilike da se susretnem s njim u Kraljevu i ponashao se kao da je popularan poput Robert De Nira. Ja mu, prilikom registracije kola, rekoh da mi da lichnu kartu radi upisivanja podataka u polisu osiguranja, a on mene pita:"Jel' znash ti, bre, ko sam ja?". Ja mu rekoh:"Ne, ne znam. Zashto bih trebala da znam?". On se okrenu nekim ljudima kojima je dupe poskakivalo od radosti shto su u njuegovoj blizini i neshto pokaza u fazonu "Snimite budalu, balvana, glupachu.... Ne zna ko sam ja. Ne zna da sam ja sin Dragan." U svakom sluchaju niti gledam niti imam volje da pogledam. Ipak, hvala shto ste zadrzali okice na ovim redovima :hvala:

Ne znaš ko je sin Dragan? :eek: Leleeee
z:mrgreen:

Такве серије не би смеле да имају више од десетак епизода. Одгледао сам пар првих епизода прве сезоне и ни тада ми није била смешна. У пролазу региструјем по неку нову и видим да се свела на покушаје глумаца ванмораваца да имитирају моравски говор. Све реплике служе само томе да се чује "моравски". Поједини ликови причају приче ради.

Радош Бајић о коме је писано 2002, ако се не варам, да је некога зезнуо за 4 милиона динара и да треба да робија је са овом серијом убоо бинго. Сад бар има пара б(р)ез да вара људе.

Једино што је у животу ваљано урадио била је монодрама Лед.

Eh, ja baš zadržala, mislim okice na tvojim redovima, sjajna si. Ma ne sin dragan, svi izgledaju totalno debilno, ako je naše selo takvo, alal nam kačamak, a ipak, nije selo krivo, seljaci još manje, ali ako je to najgledanija serija u prošloj ili pretprošloj godini, joooojjjjjjjjj, odgledala sam dve-tri epizode prvog serijala i bilo mi muka od onog: seeeelooooo, ne umem da napišem kako zvuči, radije bih gledala -sivi dom- još jedno milion puta, ili čak i -bolji život-

Back