- Poruka
- 51.813
DzoA.....da je vise takvih kao ti bilo bi nam svima lakse.
svako dobro pozdrav
svako dobro pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro, Beograđani. Veoma interesantna tema za diskusiju... Samo bih voleo da mi neko odgovori. šta je to što definiše Beograđanina? Mesto rođenja, ponašanje, naglasak, sve po malo ile nešto drugo?
ima dosta seljaka u gradu strasno,zaustavimo seljake
Meni stvarno nije jasno sto ljudi toliko vole taj centar, pa ja sam u nekom sirem centru, i da nemam plac u Grockoj poludela bih od ove guzve i betona, a cak i neki Beogradjani se ponasaju kao seljoberi!
e moja Jeko Novom Sadu tek sada nedostaju NOVOSADJANI....a zamisli nama Beogradjanima
to je nuzno zlo "metropole"...mada nije nam lose kako je tako je cuvamo se kako znamo i umemo
Nije stvar u poeklu, stvar je u vaspitanju. Ja znam da dodjoshe u NS cesto imaju dosta lep kulturni nivo. Seljoberizam je u svim krajevima jednako uzeo maha, u procentima, ne samo u NS i BG. Al moram priznati da u univerzitetskim gradovima malko vise iritira.
Mozda je to razlog zato sto "deca" odu od svoje kuce pa se ponasaju kao pusteni s' lanca. I tako pusteni s' lanca ostanu u tom gradu...