burence
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
jeste 
izgleda da su poznati po tome!

izgleda da su poznati po tome!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svim državnim institucijama je nalaženje zaposlenja teže od porođaja... U kom su to gradu doktori, nastavnici i profesori deficitarni ? Ja znam za moj grad da gro doktora i drugih medicinskih radnika čeka posao na zavodu... Isto je i sa nastavnicima, koliko su deficitarni, idu i po 30km u jednom pravcu na posao da bi predavali matematiku u seoskoj školi (primer mog oca koji je svako jutro u 5 putovao na posao da održi časove šačici đaka). I u bg-u kao i svuda ne možeš da dobiješ posao u državnim/gradskim institucijama ukoliko nemaš izuzetno jaku vezu ili dubok džep. A to nije krivica ljudi koji emigriraju nego vlasti i ljudima kojima odgovara nekoliko k evra bonusa. and no questions askedJeste li primetili koliko se tesko dolazi do dobrog posla, posebno kad pricamo o drzavnim institucijama, pa tu uvek neka veza radi i kao po pravilu posao dobijaju likovi iz unutrasnjosti. A po gradovima u Srbiji, kukaju da imaju deficitarna zanimanja, nedostaju im lekari, veterinari, profesori, nastavnici...
U svim državnim institucijama je nalaženje zaposlenja teže od porođaja... U kom su to gradu doktori, nastavnici i profesori deficitarni ? Ja znam za moj grad da gro doktora i drugih medicinskih radnika čeka posao na zavodu... Isto je i sa nastavnicima, koliko su deficitarni, idu i po 30km u jednom pravcu na posao da bi predavali matematiku u seoskoj školi (primer mog oca koji je svako jutro u 5 putovao na posao da održi časove šačici đaka). I u bg-u kao i svuda ne možeš da dobiješ posao u državnim/gradskim institucijama ukoliko nemaš izuzetno jaku vezu ili dubok džep. A to nije krivica ljudi koji emigriraju nego vlasti i ljudima kojima odgovara nekoliko k evra bonusa. and no questions asked
Neko je pomenuo da su seljaci dovezli krompire... pffff, pa šta li ti jedeš kad kupiš neko đubre u mekdonaldsu, nemoj samo da mi kažeš da oni taj krompir gaje pozadi u baštiNe može svako da bude menadžer ili sekretarica, mora neko da proizvodi hranu da je ne bi uvozili.
Taj izraz "seljak" je tako izlizan i tupav da bi red bio da konačno izađe iz mode...
meni dali otkaz zbog sex tape-a
Da i Holandija je seljačka zemlja pa se time ponose.
Pocrkali bi oni od gladi da nije nas "seljaka" iz unutrašnjosti.
Kada bi taj Beograd radio sam za sebe svima bi bilo bolje,mada
kada bi se radilo sa jezikom i prevarama možda bi i bili dobri radnici.
Seljobera ima i medju beogradjanima a seljak je covek koji vredno i posteno radi i zivi na selu.
Slazem se, vidis da ih nema samo u Cacku, nego svugde.
Glupo je o tome raspravljati...![]()
Pa...Ne znam baš da li ih toliko volimo.elem, ako je bgd postao loš, dođite malo kod nas na jug, uvek ćete biti dobrodošli![]()
Prvo, sto kaze Torente, seljak je covek koji zivi iskljucivo od svog rada, a seljober je onaj koji proda njivu, kupi stan u Bg-u i usput se pravi Beogradjaninom, baca smece kroz prozor od kola, pljuje na ulici...
U Beogradu tesko da ima ljudi ciji su roditelji, babe i dede iz Bg-a a da nisu dosli u Bg pre 2. Svetskog rata!!!
Drugo, gledam kako iz okolnih urbanih beogradskih naselja sve bre prostaci, zatucani, primitivni, a opet kad odes malo dalje, do Lazarevca, Cacka, Nisa, ljudi bre drugacije razmisljaju, izuzeci naravno.
Nije bre ceo svet Beograd, meni je npr lepsi N. Sad, Nis, Subotica, sve sto nije Beograd
I da, kad zavrsim fax odo ja iz ove dzungle na neku planinu da gajim krave i konje...Boze samo zdravlje!!!
Ali sto vode da iznajme stan u centru vise nego praziluk da jedu![]()